Tereza Kostková má doma krajtu, Josef Maršálek čtyři želvy. Malou zoo vlastní také Sámer Issa

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
tereza kostkova
Zdroj: Profimedia

Mít doma psa nebo kočku v dnešní době není nic neobvyklého. Celá řada lidí má ale také méně tradiční mazlíčky. A platí to i u celebrit. Víte, jaké zvířecí kamarády mají doma třeba Sámer Issa, Josef Maršálek nebo Tereza Kostková?

Pravděpodobně nejodvážnější v tomto ohledu je Karlos Vémola, který se věnuje chovu tygrů. V minulosti se kvůli tomu ale setkal s velkými problémy. Jednu tygřici totiž vlastnil nelegálně. Zvíře mu nakonec bylo odebráno, a MMA bojovník byl dokonce obviněn z toho, že jí odstranil drápy a tím ji zmrzačil.

V tomto případě se sice nejedná o šťastný příběh, mnoho dalších celebrit nicméně o své mazlíčky pečuje tak, jak se sluší a patří. A to i přesto, že v některých případech to nejspíš není úplně snadné.

Tereza Kostková má doma krajtu

Herečka a moderátorka Tereza Kostková v roce 2017 prozradila, že má doma krajtu, ze které má její syn velký respekt. „Máme ještě pejska. Ten by byl smutný, kdybychom ho nejmenovali, protože on je opravdu mazlíček. Ale já se tedy mazlím i s tím hadem – jako jediná z rodiny,“ uvedla zase nedávno v rozhovoru pro Lifee.

Josef Maršálek a jeho želvy

Cukrář Josef Maršálek žije s partnerem Petrem Tejmlem. Společnost jim v domácnosti dělají rovnou čtyři želvy. „Jmenují se Leonardo, Michelangelo, Donatello a Raphael,“ prozradil Maršálek se smíchem.

„Péče o ně není až tak náročná. Jenom tedy v zimě trochu, protože to je musíme mít v obýváku,“ doplnil jeho partner. Každá z želv přitom podle jeho slov váží zhruba 7 kilogramů. Nejspíš není sranda se doma o místnost dělit s někým takovým.

Tomáš Krejčíř spí s jehňátkem

Tomáš Krejčíř už několik let žije s rodinou na farmě. Tam má samozřejmě celou řadu zvířátek, jedním z největších mazlíčků byla ale donedávna překvapivě ovečka. Ze začátku bylo třeba ji pravidelně dokrmovat i po 3 hodinách, spala proto s hercem v ložnici.

„Teď už je ta noc dobrá, byť aktuálně stejně nespíme kvůli těhotné oslici Džandě. Ale kvůli němu vstáváme v noci jednou. Dříve se krmil po třech hodinách, ale teď už je to na pohodu,“ vysvětlil Tomáš loni na podzim.

Sámer Issa má doma celou zoo

Hudebník Sámer Issa je velkým milovníkem zvířátek. Když mu v minulém roce zemřel pes, hodně ho to vzalo. „Umřel mi teď pejsek, měl jsem buldočka třináct let. Hrozně jsem to oplakal a vše jsem dal stranou, i můj nový singl jsme posunuli. Vůbec jsem netušil, jak moc se mě to dotkne,“ svěřil se v červnu.

V současné době má doma Issa dva psy, dvě kočky, dvě agamy a rybičky. V minulosti ale prý odchoval na lahvičce s mlékem dokonce i lišku a staral se také o netopýra se zlomeným křídlem, píše Blesk.

Zdroj: OnlyU, Lifee, Blesk, Stream, Super

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články