Press cup 2024. První góly v sobotu krátce po osmé ranní

Vítězný tým Starostů z roku 2023. Foto: zlin.cz
ZLÍN - Vše připraveno. Může se začít. Už 28. ročník fotbalového halového Press cupu začne v sobotu 3. února chvíli po osmé hodině ranní. Vše budou mít v rukou pánové Dvořák a Peterka, dva osvědčení muži v zeleném, rozuměj rozhodčí, kteří odpískají pořádnou porci 28 zápasů hraných poněkud méně tradičně v časové dimenzi 11 minut a 11 vteřin. To, aby vše klaplo na jedničku.

„Máme letos osm týmů. Startovní pole tvoří krajští policisté, hasiči, Zlínský kraj, Pragokoncert, Starostové, Real Stará sokolovna, novináři a staronově také lékaři KNTB,“ upřesňuje složení manažerka turnaje Miroslava Krumpolcová.

Mužstva se utkají systémem každý s každým, boje budou určitě napínavé až do konce kolem 15. hodiny, kdy Pohár hejtmana Zlínského kraje předají svorně předsedkyně Syndikátu novinářů Zlínského kraje Jana Bubeníková a hejtman Radim Holiš.

„Mám v sobotu docela našlapaný program, ale hrát budu určitě, pak se na chvíli vytratím a zase vrátím. Těším se nejen na fotbalové okamžiky, ale jak už to tady bývá, na přátelské neformální popovídání s přáteli,“ má jasno hejtman Zlínského kraje a stále aktivní sportovec Radim Holiš.

Po pár letech fotbalové odmlky jsou ve startovním poli znovu i lékaři KNTB. Jejich kapitánem bude Jiří Laštovka. „Náš comeback musí vyjít, ale nejde jen o výsledky, jde o setkání s přáteli. Moc netrénujeme, ale jsme sehraní, navíc jsme omladili a máme z čeho vybírat, vždyť je nás v nemocnici kolem tří stovek, tedy včetně dam,“ těší se i za spoluhráče špičkový zlínský ortoped.

„Nás čeká obhajoba titulu, a to bývá moc těžké, ovšem uděláme pro to všechno, bereme i přírodní mazání, tedy slivovici,“ těší se lídr týmu prvních mužů radnic a obecních úřadů, starosta Březnice Josef Hutěčka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x