Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Suicide Squad: Kill The Justice League je právě k dispozici

Už i standardní edice.

Společnosti Warner Bros Games a DC daly koncem tohoto týdne na vědomí, že hra Suicide Squad: Kill The Justice League pro PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC je už k dispozici i coby Standard Edition.

Hru Suicide Squad Kill the Justice League vyvinulo studio Rocksteady, tvůrci nejprodávanější série Batman: Arkham. Hra kombinuje charakteristický příběh založený na postavách s plynulým spojením vylepšených mechanik procházení a rychlých, akčních soubojů, které si můžete užít sami nebo až ve čtyřech hráčích prostřednictvím online kooperativního režimu.

Hra nabízí originální příběh zasazený do vesmíru DC na pozadí pulzujícího otevřeného světa Metropolis. Hráči se ujmou rolí superpadouchů ze světa DC - Harley Quinn, Deadshota, kapitána Boomeranga a King Sharka a budou pokračovat pět let po událostech hry Batman: Arkham Knight. Družina, která je spoutána smrtícími výbušninami implantovanými do jejich hlav, nemá jinou možnost než se spojit jako součást nechvalně proslulé Task Force X Amandy Wallerové a vydat se na nemožnou misi s cílem porazit největší superhrdiny DC světa, Ligu spravedlnosti.

Hráči se musí postavit Supermanovi, Batmanovi, Green Lanternovi a Flashovi, kteří jsou ovládání Brainiacem, a zároveň si vyžádat pomoc různých spojenců podpůrného oddílu, včetně Penguina, Poison Ivy, Toymana, Ricka Flaga, Lexe Luthora a dalších významných postav.

Read this next