Judas – mrk

Gameplay ze hry Judas je tady a vypadá slibně

3. 2. 2024
 

Na platformě YouTube se objevil nový trailer k nadcházející sci-fi střílečce – Judas od vydavatele Ghost Story Games. Titul z pohledu první osoby nevytvořil jen tak někdo, ale samotný tvůrce BioShocku, Ken Levine. Přesně díky tomuto faktu vyzařuje hra stejný osobitý styl jako původní hry hluboko pod vodou. Před časem se titul objevil na PlayStation State of Play. Fanoušci na další dílo od Kena Levina čekali deset let, dokonce i více. Když byl tak trailer poprvé představen na The Game Awards 2022, spustil vlnu nadšení. I když je pokračování BioShocku stále v rozpracovaném stádiu, všichni jsou z titulu Judas velice nadšení, jelikož vypadá přesně jako jeho nástupce. Nejnovější upoutávka na hru nás v tomto přesvědčení ještě více utvrzuje.

Hlavním rozdílem mezi hrami je sci-fi prostředí. Judas se bude odehrávat ve vesmíru na palubě lodi Mayflower. Vesmírné plavidlo však trápí stejný problém jako v Rapture. Obyvatele jsou podněcováni k tomu, aby se navzájem zabíjeli i za ty nejmenší přestupky. Kromě toho je zde vykresleno také ovládání vlády a umění pomocí strojů, což bude velice zajímavé, a jsme zvědaví, jak se samotný příběh bude v průběhu dál vyvíjet. I když už jsme viděli několik trailerů, stále neznáme oficiální datum vydání. Bylo však naznačeno, že se chystá na příští rok, zhruba v březnu 2025.

Anežka Ebrová

Anežka je hráčka již od dětských let. Její vášeň propukla již na základní škole díky školním počítačům, kde ztrácela pojem o časoprostoru. Mezi její první herní lásky patří série Half-Life. No a jak se říká, stará láska nerezaví. Hry od Valve prostě zbožňuje stejně jako střílečky a skákačky. Mezi její další koníčky patří hlavně sport, cestování, knihy a deskovky. Avšak její láskou zůstávají vždy hry, stejně jako pivo - tanková Plzeň 12° středně vychlazená.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.