Ondřej Neff: Velká solární. V nervy drásajícím závodě kosmických lodí jde doslova o život

3. únor 2024

Velká solární je nejvýznamnější závod kosmických lodí. Jeho konání je prý pro letošek zrušen, ale přesto se poletí. Sledovat jeho průběh můžete v sobotu – v původní hře Ondřeje Neffa. V hlavních rolích účinkují Jan Hartl, Pavel Soukup, Ljuba Krbová, Ladislav Mrkvička a další.

Účinkují: Jan Hartl, Petr Haničinec, Pavel Soukup, Eduard Cupák, Ladislav Mrkvička, Ljuba Krbová, Jana Šulcová, Pavel Rímský, Karel Hábl, Jana Kopřivová, František Dočkal, Milan Mach, Ivan Holeček, Bohumil Švarc, Zdeněk Švinger, Artur Šviha, Jindra Kvardová, Zdeňka Tichá, Květoslava Straková, Jiří Míka, Karel Mudr, Roman Gottlieb, Oldřich Panovský, Miluše Vondráčková, Václav Starosta, Šárka Dittrichová, Josef Synovec a Blanka Štěpánová
Dramaturgie: Ivan Hubač
Hudba: Vladimír Zahradníček
Režie: Ivan Holeček
Natočeno: 1986

Další hry a četby poslouchejte živě na Dvojce a po odvysílání ještě po dobu čtyř týdnů online – na webu dvojka.rozhlas.cz nebo v aplikaci mujRozhlas. Rozhlasové hry i audioknihy jsou k poslechu zdarma, není možné je stáhnout. Některé tituly najdete v prodeji na CD nebo ke stažení v mp3 na webu Radioteka.cz.

autor: Tvůrčí skupina Drama a literatura
Spustit audio

Související