Kozačky nad kolena v hlavní roli: Lounová a Nesvačilová k nim oblékají mini, Langmannové stačí legíny a sako na holém těle

Trendy vysoké kozačky nad kolena a české hvězdy: Denisa Nesvačilová, Olga Lounová i Lucie Bílá je umějí nosit
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Modelka a zpěvačka Jitka Boho nazula vysoké kožené kozačky k sáčku, které přepásala širokým páskem. Jak nám přiznala, kozačky má už řadu let a brzy je čeká oprava u obuvníka. Přesto se je zdráhá vyhodit, natolik si je zamilovala.Zpěvačka Helena Vondráčková má slabost pro černé semišové kozačky. Bez obav je kombinuje s večerními šaty.Kozačky nosí Helena Vondráčková s oblibou také s koženkovými legínami.Kozačky vynesla Helena Vondráčková také na charitativní koncert Nadace Anežka. Zkombinovala je s dlouhými hnědými šaty.+ 20 fotek+ 21 fotek

Vysoké zimní kozačky můžete směle vynést na červený koberec, do práce, ale i na dekadentní večírek s minišaty. Inspirovat se můžete zpěvačkou Olgou Lounovou (42), která je nazouvá k jezdeckému sáčku i koženým mini, herečkou Denisou Nesvačilovou (32) v černých flitrech nebo modelkou Renatou Langmannovou (37), která si potom už vystačí jen s legínami a černou podprsenkou. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 02. 2024 08:00

Ani další známé ženy se vysokých kozaček nebojí! Zpěvačka Anička Slováčková (28) je nazouvá k černým koktejlkám a coby originální doplněk přidává výrazný turban, oblíbila se je také zpěvačka Helena Vondráčková (76), která v nich chodí na filmové premiéry a nosí je k večerním šatům i koženkovým legínám.

Zpěvačka Lucie Bílá (57) se nebojí vynést vysoké kozačky do půli stehen v bílé barvě a její kolegyně Jitka Boho (32) si je natolik zamilovala, že je odmítá vyhodit, třebaže mají nejlepší roky za sebou. "Dnes jsem zrovna přemýšlela, že podpatek už mám na botách trošku okopaný a mnohé mé kolegyně by tyhle boty vyřadily. Já raději najdu nějakou opravnu obuvi," svěřila nám zpěvačka a bývalá modelka Boho.

Doporučené video: Olga Lounová o porodu dcery Arianne

Olga Lounová jako domina v kožených minišatech

Zpěvačka Olga Lounová (42) se pyšní dlouhýma a štíhlýma nohama, které ve společnosti ráda ukazuje. V poslední době si oblíbila vysoké kožené kozačky sahající až nad kolena a vynesla je hned ve dvou variantách. Na večírku známého pánského magazínu, kde byl dress code v barvách černé a červené nazula Lounová své oblíbené kozačky k černým koženým minišatům s červeným potiskem. Minišaty bez rukávů doplnila Lounová pro jistotu ještě černým sáčkem, které však před fotografy laškovně svlékala. Outfit doplnila povinnou červenou rtěnkou.

Ve stejných černých kozačkách zazářila Lounová ještě na večírku známého casina, kam přišla v méně odhaleném kompletu. Kozačky nazula k černým kalhotám a červenému topu s hlubokým výstřihem. Pro jistotu jej doplnila ještě černým jezdeckým sáčkem s výraznými knoflíky. Olga zkrátka své ikonické černé kozačky dokáže nosit!

Denisa Nesvačilová v modelu Dominika Navrátila

Herečka Denisa Nesvačilová (32) oblékla černé semišové kozačky rovněž na večírek pánského magazínu a stejně jako Lounová je i ona doplnila černými minišaty. Ty její pocházejí z dílny jejího dvorního návrháře Dominika Navrátila a vynikají korzetovým topem s černými flitry a černou minisukní, která v zadní části zvolna přechází v delší vlečku. Přestože dress code nařizoval červený prvek, Nesvačilová se prý s Nevrátilem shodla v tom, že ona si jako zrzka vystačí pouze s červenou rtěnkou, to prý aby jí na večírku nebylo moc, jak uvedla v pořadu Showtime.

Renata Langmannová si vystačí s legínami a sáčkem

Modelka Renata Langmannová (37) předvedla vysoce trendy outfit na premiéře filmu Karlos, kam na červený koberec rovněž vynesla černé kozačky. Renata, která vyniká dlouhýma štíhlýma nohama, se nepotřebovala odhalovat v minisukni, aby na sebe strhla veškerou pozornost. Vystačila si s obyčejnými černými legínami, které doplnila černým sáčkem na holém těle. Pod něj už oblékla jen přiznanou krajkovou podprsenku a pánové zoufalstvím nevěděli, kam s očima - zda na její dokonalý zadeček nebo směrem k vyzývavému dekoltu. Komplet modelka doplnila malou černou prošívanou kabelkou na řetízku, která posloužila jako elegantní psaníčko.

Na všechny kombinace zimních kozaček, jak je do svých outfitů nápaditě zařadily české celebrity, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související články

Další články