Jim Carrey se vrátí ve třetím Sonicovi! Film uvidíme v kinech ještě letos

Na scéně se má objevit ježek Shadow!

Zdroj: Paramount Pictures

Jim Carrey si zopakuje roli Dr. Robotnika v připravovaném třetím díle Ježka Sonica. Právě na další filmové dobrodružství modré postavičky z videoher láká první oznamovací teaser.

Jim Carrey si zopakuje roli šíleného vědce s mohutným vousem minimálně ještě jednou. Ačkoli druhý film skončil jeho drtivou porážkou, ve scéně po titulcích se ukázalo, že tělo Dr. Robotnika nebylo nalezeno.

Čtěte také: Nejmilejší překvapení minulého roku je online! Zatím ale vyjde pěkně draze

Třetí film opět zrežíruje Jeff Fowler a vrátí se také James Marsden v roli Toma Wachowskiho. Novou postavu pak má ztvárnit Krysten Ritter známá ze seriálu Jessica Jones a Hayden Christensen (Anakin ze Star Wars) by měl namluvit ježka Shadow, kterého fanoušci předlohy řadí mezi nejoblíbenější postavy universa.

První Ježek Sonic byl hitem a víc než příjemným překvapením plným eastereggů a oddychového humoru. Poté, co tvůrci vyslyšeli kritiku fanoušků a film (včetně vzhledu Sonica) podle toho změnili, se jednalo o jednoznačný úspěch. Režisér Jeff Fowler udeřil hřebík na hlavičku zejména obsazením Jima Carreyho do role ikonického záporáka Eggmana.

Sequel od totožného režiséra pak přinesl ještě větší nálož toho, co jsme měli možnost vidět v jedničce, to vše okořeněné o zbrusu nové charaktery. Akce, humor, spousta odkazů na kultovní herní předlohy a opět dokonale démonický a ztřeštěný Carreyho záporák se stali příčinou toho, že tuto podívanou si užili jak malí, tak větší diváci.

Ježek Sonic 3 bude mít premiéru v prosinci tohoto roku.