Spekulace a domněky

Rozhodnutí Lenertové opustit televizní kariéru a vydat se do Spojených států se neobešlo bez řady spekulací a domněnek. V roce 2002 učinila odvážný krok a nechala za sebou kolegy i fanoušky. Za jejím odchodem však nestála nemoc ani skandál, jak někteří spekulovali. 

Místo toho se rozhodla pro osobní růst a novou kapitolu svého života. V posledních letech se Lenertová rozhodla stáhnout se z očí veřejnosti a našla uspokojení v roli matky svých dvou synů Járy a Dominika. 

V několika rozhovorech pak vyjádřila radost z toho, že může se svými dětmi sdílet životní vzestupy i pády, a popsala je jako dva muže, kterým ve svém životě konečně rozumí. Mateřství ji dle jejích slov skutečně naplňuje.

Přestože Lenertová opustila lesk a slávu televizních obrazovek, nepřestala si plnit své sny. Po studiu politologie a ekonomie ji to táhlo k aromaterapii, nastoupila do Institutu aromaterapie a pracovala v marketingu pro společnost specializující se na výrobu potravinových doplňků.

Na plný úvazek

Cesta Lenertové nebyla zaměřená pouze na kariérní postup. Krátce působila jako tisková mluvčí Středočeského kraje, než se rozhodla dát přednost roli matky na plný úvazek. Při reflexi svého rozhodnutí vyjádřila vděčnost za vše, co ji potkalo. 

Nikol Lenertová o svých dvou synech: 

Zdroj: Youtube

Nikol si zvolila cestu, která ji nejen těší, ale především naplňuje. Umožňuje jí být stálou součástí svých dětí. Zatímco její dřívější snahy v oblasti modelingu a zpěvu možná přitahovaly pozornost, Lenertová se zaměřila na přízemnější a naplňující život mimo svět showbyznysu. 

Přestože kdysi vyhrála titul Miss Severní Čechy a dokonce upoutala pozornost tím, že se stala partnerkou hokejové hvězdy Jaromíra Jágra, její priority se od té doby hodně změnily.

Dnes se Nikol plně soustředí na svou rodinu a nezapomíná přitom ani na osobní růst. Loni v říjnu se po krátkém románku stala již pátou manželkou téměř o třicet let staršího Viliama Siveka, miliardáře a majitele sítě luxusních hotelů a cestovní kanceláře. 

I on se krátce před tím po jen pár měsíců trvajícím, čtvrtém manželství rozvedl. Spolu se však manželé znají už dvacet let z dob televize Nova, protože Viliam je exprezidentem hokejové Sparty a jeho syn Michal je bývalý český a NHL hokejový útočník.

K tomu, co Nicol vedlo navléknout si snubní prstýnek, a navíc se starším partnerem se odmítla vyjádřit. Šťastní manželé ale svým krokem potvrdili, že Amor má šípů stále dost a srdci prostě neporučíme. 

Příběh Lenertové slouží jako připomínka toho, jak důležité je nebát se přijmout změnu a usilovat vždy o to, co nám přináší skutečné naplnění. I když ji její cesta nakonec zavedla daleko od televizních obrazovek, Nikol i tak našla svou vlastní verzi úspěchu a štěstí.

www.blesk.cz, cs.wikipedia.org, www.idnes.cz