Quantcast

Skylink SK přidal stanici JOJ Svet HD

| Tisk

Slovenská programová nabídka operátora česko-slovenské satelitní platformy Skylink se rozšířila o nový dokumentární program JOJ Svet. Stanice je poskytována ve vysokém rozlišení (HDTV).

Vysílání JOJ Svet HD se objevilo na nedávno zřízené programové pozici "Test", v multiplexu M7 Group, člena skupiny CANAL+, na kmitočtu 12,012 GHz na satelitu Astra 3B.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Logo stanice JOJ Svet

Program JOJ SVET je složen z výběru původních slovenských a partnerských mezinárodních dokumentů od renomovaných domácích a zahraničních tvůrců. Půjde o dokumenty s nejrůznějším tématickým zaměřením, které byly vyrobeny od roku 2011.

Stanice chce oslovit diváky všech věkových kategorií a s různými zájmy a zálibami - od přírody přes historii, politiku, společenské vědy, astronomii, vesmír až po minulé a současné trendy a pohledy nejen do dějin, ale i do budoucnosti. Zároveň již nyní JOJ vyrábí ve spolupráci s domácími a zahraničními tvůrci své vlastní dokumentární série, které exkluzivně představí divákům televize JOJ Svet.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Skylink v domácnosti (foto: M7 Group)

Stanice JOJ Svet je dostupný od balíčku Digital pro všechny zákazníky Skylinku na Slovensku se satelitním přijímačem. Program je umístěn na 75. pozici ve FastScanu.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,012 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

JOJ Svet HD.


service ID: 15403
video PID: 1301 (MPEG-4/HD)
audio PID: 1311 (MPEG, slovensky), 1312 (MPEG, původní)
CA systémy: Irdeto (CAID 0624, 0653), Nagra MA (CAID 181D), Conax (CAID 0B02), Viaccess (CAID 0500, provider id 051910)

S televizí JOJ Svět jsme rozšířili naše suverénně nejširší staniční portfolio o mimořádně žádaný dokumentární kanál, který přinesl na Slovensko kvalitní dokumenty v rodném jazyce. Jsem rád, že relevanci slovenské dokumentární stanice oceňují i operátoři a novou televizi si už najdou také diváci Skylinku. Společně s posilováním dostupnosti JOJ Svět pracujeme na rozšiřování obsahové nabídky, a to io nové původní dokumenty z vlastní produkce,“ uvedl generální ředitel JOJ Group, Marcel Grega.

Jsem velmi rád, že všem našim předplatitelům satelitní platformy Skylink na Slovensku ode dneška obohatíme programovou nabídku o unikátní slovenský dokumentární kanál JOJ Svět. Diváci se mohou těšit na slovenské i zahraniční dokumenty, od přírodopisných přes historii, politiku, společenské vědy, astronomii a vesmír až po minulé i současné trendy a pohledy nejen do dějin, ale i do budoucnosti,“ řekl Ladislav Řeháček, VP společnosti CANAL+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko.

redakce





Reklama




Vybrané články