Lazaři Krampol a Kodet: Už zase běhají po mejdanech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lazaři Krampol a Kodet: Už zase běhají po mejdanech

Jiří a Kristian si padli do noty.
Jiří a Kristian si padli do noty. (Foto Aha! – Marek Pátek, Herminapress.cz)

Zašel popřát kamarádce. Jiří Krampol (85) po měsíci v Nemocnici Na Františku gratuloval spisovatelce Aleně Hájkové k 60. narozeninám. Na oslavě se sešel s druhým lazarem. Malíř Kristian Kodet (75) byl zase deset dní kvůli cévám v Nemocnici Na Homolce.

Oba umělci se tak po propuštění ze špitálu objevili poprvé ve společnosti. „Musím chodit, když konečně můžu,“ prohlásil Krampol, který dorazil o berlích. Má je ale spíše pro jistotu. Pomohly mu kapačky i rehabilitační cvičení, bolavé koleno se konečně umoudřilo. Večer se nesl v duchu hitů Karla Gotta (†80), o němž napsala oslavenkyně knížku. Slavíkův kmotřenec DJ Patrik Rokl (56) pouštěl jeho hity a měl na sobě, jak jinak, sako od slavného kmotra. „Mám jich doma asi třicet,“ přiznal. Kristian Kodet při poslechu Gottových hitů zase prozradil, že měli se Slavíkem stejného rámaře obrazů. „Jednou jsme se u něj náhodou sešli a Karel se mě ptal, jak se mi jeho díla líbí. Odpověděl jsem, že nejlepší je, že maluje rád a s vášní,“ řekl malíř. „On si postěžoval, že mu Milan Knížák jeho obrazy strhal. No a vidíte, dneska se Gottovy obrazy prodávají za miliony,“ dodal Kodet pobaveně.

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...

David a Slováček shodili 22 kilo

Oslavenkyně pozvala také Michala Davida (63) s manželkou Marcelou (62). Hitmaker shodil 11 kilo, bříško je pryč a spokojeně se porovnávali s Felixem Slováčkem (80), který zhubl 11 kilo už před půldruhým rokem. „Nemám na hodování moc času. Diář je plný, jezdím na vystoupení po celé republice,“ pochlubil se saxofonista. Má velkou radost z Aničky (28) a Felixe (40), které viděl před pár dny v muzikálu Sněhová královna. Když se krájel narozeninový dort, požádal dokonce o kousek s sebou pro manželku Dádu Patrasovou (67).

Nechyběli ani manželé Pirkovi

Mezi slavnými hosty nechyběli profesor Jan Pirk (75) s manželkou Blankou a legenda plastické chirurgie Jan Měšťák (79).

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
7. 2. 2024 • 23:22

Kadět i Krampol , eto očeň očeň neiďjot.

illenne
7. 2. 2024 • 22:43

Požádat o kousek dortu pro manželku s sebou, tak to je docela zajímavé. Jiří Krampol už zase navštěvuje večírky. Až nebude moci dýchat, tak se mu dostane v nemocnici dobré péče.

ELLA Průšová
7. 2. 2024 • 21:12

Má to zadarmo, tak je ve svém živlu! Je trapnej, jak ze sebe dělá nezdolného dědka! On je neskutečně vlezlej, už je tím jen odpornej!

Genevive Winklerová
7. 2. 2024 • 10:00

Krampol je již stařík za zenitem, nelze mu upřít dřívější klady herecké i moderátorské, každý dožívá jinak májí pro něho cenu jiné pocity v podstatě je to jedno...až to příjde tak bude konec

Konvalina Jaroslav
7. 2. 2024 • 07:28

Teď bude vymetat večírky a za chvíli bude zase v nemocnici a to je o sobě říká jak je zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.