Krampol po propuštění z nemocnice o berlích vyrazil do společnosti: Kamarádům jsem chtěl ukázat, že jsem v dobré formě, vysvětlil

Jiří Krampol
Jiří Krampol
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 7. 2. 2024

Herec Jiří Krampol se po opuštění nemocnice, kde strávil 37 dní, sešel s pár kamarády. Po tak dlouhé době, kdy herci léčili staré zranění kolena, to musela být příjemná změna. "Vyrazil jsem se sejít s pár kamarády, aby viděli, že už jsem zdravotně v pořádku," sdělil legendární herec pro ŽivotvČesku.cz.

Jen na pár chvil se sešel s přáteli český Belmondo, který strávil v nemocnici závěr loňského roku a celý leden. Po zdravotní stránce je podle všeho už herec Jiří Krampol v pořádku. Jak prozradil pro ŽivotvČesku.cz před týdnem, nohu už má v lepším stavu, na delší procházky si ale musí vzít berle.

"Na delší procházky budu muset ještě o berlích, kratší vzdálenosti ale zvládnu bez nich," řekl legendární herec, který nemocnici opustil minulou středu. "Zhubl jsem tu šest kilogramů," uvedl pro ŽivotvČesku.cz dále český Belmondo, který odmítá, že by měl vážný problém s dýchacími cestami, o kterém se spekulovalo v době, kdy byl herec v prosinci hospitalizován.

Podle všeho se Jiřímu Krampolovi aktuálně daří velmi dobře. Fotografie z posezení s přáteli, dokazují, že pětaosmdesátiletý herec je opět fit a v dobré kondici. Pro ŽivotvČesku.cz pak uvedl, že do společnosti vyrazil popřát kamarádce, spisovatelce Aleně Hájkové, a to k jejím 60. narozeninám, zároveň chtěl přátelům a kolegům ukázat, že je v dobré kondici po propuštění z nemocnice, kde strávil 37 dnů, a obavy o něj jsou zbytečné.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.