VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 18:00 hodin dne 29.1.2024  do 06:45 hodin dme 30.1.2024 v uzavřené části obce Prachatice, na místní komunikaci ul. Pod Hradbami.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil zde zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia. Podezřelý řidič na místě nehody nezastavil a následně ani neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia je předběžně vyčíslena na 50 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 29.1.2024 v 06:00 hodin, na silnici III. třídy číslo 14415, mimo uzavřenou část obce, v k. ú. Budilov, ve směru jízdy Radhostice – Budilov.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý neznámý řidič osobního vozidla Peugeot 206, RZ: C5 7245, který vlivem nepřiměřené rychlosti dostal s vozidlem smyk a narazil do stromu. Z místa nehody odešel a ani jí následně neoznámil. Vozidlo je bez platné technické kontroly a zákonného pojištění a na vozidle byly užity pneumatiky sjeté pod stanovenou mez. Hmotná škoda na vozidle Peugeot je předběžně vyčíslena na 20 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 30.1.2024 v době od 15:15 do 16:30 hodin, v uzavřené části obce Vimperk, na parkovišti před OD Tesco.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil zde zaparkovaného osobního vozidla SsangYong Korando. Podezřelý řidič na místě nehody nezastavil a následně ani neoznámil. Hmotná škoda na vozidle SsangYong je předběžně vyčíslena na 50 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 30.1.2024 v 05:40 hodin, mimo uzavřenou část obce Blažejovice, na silnici II. třídy číslo 141, v katastru obce Zbytiny, ve směru jízdy Blažejovice – Zbytiny.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který nejel dostatečně při pravém okraji vozovky, následkem čehož narazil do zpětného zrcátka protijedoucího nákladního služebního vozidla HZS značky Iveco. Podezřelý řidič na místě nehody nezastavil a následně ani neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Iveco je předběžně vyčíslena na 1 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 11:00 hodin dne 31.1.2024  do 13:50 hodin dme 3.2.2024, v uzavřené části obce Strunkovice nad Blanicí, v ul. Zahradní u domu čp. 210.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrozil život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, následkem čehož narazil do oplocení u domu. Podezřelý řidič na místě nehody nezastavil a následně ani neoznámil. Hmotná škoda na oplocení je předběžně vyčíslena na 20 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 2.2. 2024 v 13:30 hodin, mimo uzavřenou část obce Vimperk, ve směru jízdy Vimperk – Kubova Huť.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který se neřídil pravidly silničního provozu a nedržel se při pravém okraji komunikace, následkem čehož narazil do boční strany protijedoucího osobního vozidla Škoda Octavia. Podezřelý řidič na místě nehody nezastavil a následně ani neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

POLICIE ČR
(Zveřejněno bez redakční úpravy)


 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře