Tolik zajímavých lidí na metr čtvereční jsem dlouho neviděl, říká známý kuchař Jaroslav Novák

Jan Čížek

Jan Pirk s manželkou a oslavenkyní, Alenou Hájkovou | Foto: Petr Brodský
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Oslava narozenin Aleny Hájkové | Foto: Petr Brodeský

Oslava narozenin producentky a spisovatelky Aleny Hájkové byla komorní. O zajímavé tváře rozhodně nebyla nouze. Své kamarádce přišly do restaurace Columna popřát významné a známé osobnosti napříč profesemi. 

Jedno eso vedle druhého. Tak by se dal popsat seznam hostů, kteří přišli pogratulovat. “Jsou to léta budované vztahy založené na vzájemné důvěře. Člověk se v této branži leccos dozví, nikdy by mě ale nenapadlo informací nebo situací, jakkoliv zneužít. Osobnosti, které jsem pozvala mám ráda a vážím si jich. Respekt by měl být vždy vzájemný. Vztahy jsou pak vyvážené. Lidi, se kterými jsem v užším kontaktu jsou profesionálové ve svém obou. Jak říkal můj kamarád Karel Gott: ‚Měl jsem štěstí na lidi‘. Totéž mohu zopakovat i já. A to včetně mých rodičů, manžela a dětí. Co víc si můžu přát?“

Alena Hájková a Kristián Kodet | Foto: Pavel Gwužd

Slova Aleny Hájková potvrzuje i známý kuchař a majitel cateringové společnosti v Obecním domě. „Byla to milá, klidná akce. Tolik zajímavých lidí na metr čtvereční jsem dlouho neviděl. Velmi jsem si pochutnal na cateringu. A to velmi dobře vím, o čem mluvím. Alence jsem přišel rád popřát a večer jsem si velmi užil,“ dodává Jaroslav Novák.

Alena Hájkové se svými syny Janem a Jakubem| Foto: Petr Brodský

V dobré náladě dorazil na oslavu jako první herec Jiří Krampol. Po týdnech strávených v nemocnici bylo setkání s kamarády příjemnou změnou. „Je tady úžasná společnost. Například Michal David. Míšu mám moc rád. Je stejně starý jako moje manželka. S Haničkou chodil do stejné základní školy,“ řekl pro VIPosobnosti.cz bavič a herec, který přišel pogratulovat své kamarádce Aleně Hájkové ještě o berlích. „Doma bych nevydržel. Musím mezi lidi.“

Mezi gratulanty byl také Karel Havlíček | Foto: Petr Brodský

Aleně Hájkové, která na konci loňského roku napsala knihu o Karlu Gottovi – KAREL, příběhy z Trezoru,  přišel popřát také například Jan Měšťák, Karel Havlíček, Jiří Kodet, Ladislav Jakl, Jan Pirk, Felix Slováček, Jaroslav Novák, Michal David, rodina oslavenkyně a další osobnosti.

Michal David s Karlem Havlíčkem | Foto: Pavel Gwužd

„Bohužel oslava byla komornější, protože nedorazil Rey Koranteng, Jaroslav Sapík a pár dalších kamarádů. Skolila je nemoc, a tak jsme se domluvili na dalším setkání. Děkuji za to, že jsme se mohli takto sejít, dnes je hektická doba, člověk neví, co přinesou další dny…,“ dodává Hájková.

1