Ty nejlepší valentýnské dárky pro něj? Jedině od Asombroso

Přidat na Seznam.cz

Valentýn, svátek všech zamilovaných, už pomalu klepe na dveře a vy zase přemýšlíte, čím obdarovat svou drahou polovičku? Jděte letos na jistotu. Pořiďte vše pohodlně na e-shopu ikonické značky Asombroso, za kterou stojí světoznámý návrhář kubánského původu Osmany Laffita.

Nejlepší dárek na Valentýna? Parfém!

  • Každého muže potěší novinka Asombroso, pánský parfém the Noble. Vůně je ztělesněním mužské síly, individuality a charismatu a najdete v ní tóny grapefruitu, mandarinky, vášnivého vavřínu a dřevitého quaiac wood. V základu parfému stojí santal, mošus a ambra.
  • Nebo můžete vybrat vůni The Black for Man, které je citrusová, dřevitá, ideální pro náročné muže. Vůně je směs hřejivého bergamotu, mandariky, sečuánského pepře, dřevitého vetyveru a pačuli. Srdce parfému tvoří tóny levandule, svěží geránie a svůdného jasmínu.
  • Třetí pánskou voňavou variantou je vůně The Dream for Man. Je kořenitá a ambrová, zaujmou v ní  tajemné tóny pepře, vodní tóny a osvěžující limeta. Vše je doladěno cedrovým dřevem, afrodiziakálními tóny pačuli, bergamotem a luxusní ambrou.

Každý muž ocení i kvalitní kosmetiku

K parfému do valentýnského balíčku přidejte navíc i pár kosmetických produktů, protože péče o sebe je pro dnešní muže již oblíbenou samozřejmostí.

  • I pánové chtějí omladit. Doslova bestsellerem Asombroso je intenzivní liftingový krém The One Snake Cream se syntetickým hadím jedem Syn-ake. Ten má obdobné účinky jako botox, uvolňuje obličejové svaly a tím předchází vzniku vrásek. Krém je speciálně vyvinutý pro ochablou pleť, která potřebuje okamžitou regeneraci a hydrataci.
  • Základem péče o jakoukoli pleť je pravidelné čištění s čistícím pleťovým mlékem The One Cleansing Milk a čistící pleťovou vodou The One Cleasing Water pro suchou nebo mastnou pleť. Nezbytné je také každodenní používání denního a nočního krému z řady The One. Krémy jsou vhodné pro všechny typy pleti, pokožku zpevní a zanechají mladistvou a svěží.
  • Fajn tipy jsou také oční krém The One Eye Cream, který pomůže s péčí o citlivé oční okolí a eliminuje vrásky a tmavé kruhy, nebo intenzivní hydratační sérum The One Hydro Booster, které je doslova napumpované aktivními látkami pro okamžitou hydrataci.
  • Každý muž ocení hydratační sprchový gel The One Shower Gel, který díky glycerinu a výtažkům z kokosového oleje pokožku zjemní a hydratuje. Navíc má úžasnou perleťovou texturu a skvělou vůni.

Asombroso ve španělštině znamená úžasný… dechberoucí… A takové jsou i všechny produkty Asombroso. Najdete je na webu www.asombroso.cz, parfémy a kosmetiku pak navíc i v parfumeriích Fann.