Jiří Krampol je venku z nemocnice! Co mu nařídili lékaři?

Jiří Krampol, herec a moderátor 3

Autor: Pavel Krejčí

8. února 2024 13:43

V podstatě od Vánoc byl Jiří Krampol v nemocnici, přičemž nebylo vůbec jasné, kdy dají lékaři svolení k jeho propuštění. Nyní už víme, že populárního herce a baviče nechali jít. A jak se dalo čekat, on se již ukázal ve společnosti. 

Podle dostupných informací dorazil popřát spisovatelce Aleně Hájkové ke kulatým šedesátým narozeninám. Krampol dával najevo, že je aktuálně vzorným pacientem. "Dodržuju režim, který mi v nemocnici předepsali. Jen pogratuluju a mizím," řekl podle Blesku.

Deník napsal, že zlobivé koleno mu momentálně slouží, ačkoliv do společnosti přišel o berlích. Lékaři nicméně na oblíbeného baviče apelovali, aby nepodceňoval ani riziko respiračních onemocnění. 

Čtěte také

Krampol se v souvislosti s nedávnou hospitalizací pořádně naštval, protože se rozšířily spekulace, že už se z nemocnice nevrátí domů a půjde například do domova důchodců. Sám deklaroval, že se hodlá vrátit zpět do svého bytu.

Avizoval také, že svůj pracovní program přizpůsobí věku a zdravotnímu stavu. Konkrétně podotkl, že už nebude jezdit na delší zájezdy. Přesto má mít sjednaných několik projektů. 

Témata: Jiří Krampol