Sleduj nás

Logan Paul: Miluji svého bratra Jakea, ale s penězi vůbec neumí hospodařit. Co vydělá, to utratí

Logan Paul: Miluji svého bratra Jakea, ale s penězi vůbec neumí hospodařit. Co vydělá, to utratíFoto: Most Valuable Promotions

Jake Paul je internetová celebrita, která si i díky boxu přišla na velké jmění. To je ale teď díky její blbosti prakticky celé pryč.

Co si Jake Paul začal brát do ringu méně známé boxery a ne ostřílené UFC veterány, už tolik jeho jméno netáhne. Ba co víc, internetem se šíří zprávy, že slavný influencer utopil všechny své peníze v kryptoměnách. Tuto informaci nakonec potvrdil Jakeův starší bratr Logan, kterého to logicky nejenom štve, ale především mrzí.

„Víte, mám svého bratra rád, ale bohužel je to hlupák. Jen v minulém roce si vydělal čtyřicet milionů dolarů, ale na tom nyní vůbec nezáleží. Všechno to totiž utopil v kryptoměnách,“ řekl Logan ve svém Impaulsive podcastu.


„Nebudu říkat, že je Jake chudý. Je to známá osobnost, vždy si něco vydělá, ale zkrátka s těmi financemi neumí hospodařit. Pakliže něco v budoucnu nezmění, promarní svou slávu i svůj talent. Opravdu mě to vůči němu mrzí, ale co nadělám. Všichni máme svoji hlavu,“ přidal Logan a jen nevěřícně kroutil hlavou.

Show nicméně musí pokračovat. Ačkoliv se teď „Problémové dítě“ na finančním výsluní zrovna nenachází, na březen si naplánovalo další boxerský zápas. Novým Jakeovým soupeřem se oficiálně stal Ryan Bourland (17-2-0, 6 KO), který poslední dva roky absentoval. Než ovšem přerušil svou kariéru, nesl se na vlně tří výher.


Logan Paul oproti tomu svoji boxerskou kariéru asi nadobro ukončil. Věnuje se více show v podobě wrestlingu (WWE) a s Arnoldem Schwarzeneggerem pořádá v Americe velice oblíbené soutěže ve fackování.

„Myslím si, že jsem si svoje v boxu odpracoval,“ uvedl Logan ještě dodatečně. „Jsem spokojený s tím, co jsem udělal, bojoval jsem s Floydem Mayweatherem, což bylo top, a teď se chci věnovat vlastním projektům a zábavě,“ podotýkal.


Další články