Finále Zlaté labutě se blíží. Osudy hrdinů chrámu luxusu v srdci Prahy se uzavřou
Zdroj: TV Nova

Finále Zlaté labutě se blíží. Osudy hrdinů chrámu luxusu v srdci Prahy se uzavřou

Vytvořeno dne 08.02.2024

Už dnes čeká diváky u televizních obrazovek první premiérový díl závěrečné sezony úspěšného dobového seriálu Zlatá labuť. Začíná válka a obchodní dům čekají velké změny.

Přídělové lístky, které nově začínají platit a přináší chaos do prodejních procesů, jsou nakonec tím nejmenším, co budou muset hrdinové oblíbeného seriálu vyřešit. Ředitelské křeslo po Bouchnerovi (Ladislav Hampl) je stále volné. Petr (Adam Vacula) už nového ředitele vybral, jenže Irena (Kristýna Ryška) také. A k tomu všemu do hry opět vstupuje Gruber (Jaroslav Plesl), který má v labuti nevyřízené účty.

Petr navíc nemá zprávy o Báře (Marta Dancingerová), nemůže za ní odjet ani se s ní spojit. A pak přichází úder do Petrova nejcitlivějšího místa – novorozený syn Eda je v ohrožení. Únos novorozence za bílého dne nikdo nečekal. Dokáže se rozpolcená rodina semknout a stát při sobě?

O víkendu proběhl u příležitosti oslav 30. narozenin TV Nova den otevřených dveří v ateliérech oblíbených seriálů, mimo jiné i ve Zlaté labuti. Akce se zúčastnili oblíbení herci Kristýna Ryška, Adam Vacula, Hana Kusnjerová, Petr Stach, Ema Businská, Míša Maurerová, Ladislav Hampl a také představitelka nové postavy v seriálu Šárka (Vaculíková) Krausová.

Pro diváky to byla zároveň poslední možnost, překročit brány chrámu luxusu a potkat se tam s oblíbenými herci, protože závěrečná řada seriálu je už kompletně natočena.