InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junioři HC Tábor zakončili první část sezony další výhrou. Sousednímu Spartaku naložili na jeho ledě devět gólů

TÁBOR - První část sezony je u konce. Juniorka Tábora uzavřela duelem na ledě Soběslavi porci 26 zápasů, v nichž získala 24 vítězství. O posledním tříbodovém zisku proti Spartaku bylo jasno už po první třetině. Svěřenci trenéra Štěpána Kadiláka zatížili konto domácího celku čtyřmi góly a vystřídali se i soběslavští brankáři. Druhá část naopak vyšla Soběslavi, která ubránila dvě oslabení, a inkasovala jen dvakrát. Kohouti však v posledním dějství přidali další tři zásahy a přivezli do Tábora výhru 9:0. Vítězný celek úvodní části soutěže přes čtvrt roku neprohrál a čeká ho nejdůležitější část sezony, v níž bude bojovat v šestičlenné skupině. Do závěrečné fáze sezony postoupí pouze vítěz skupiny, cíl je tak v Táboře jasný – vyhrát i další skupinu a přidat další důležitý krok na cestě za postupem do vyšší soutěže.

 

OLH Spartak Soběslav – HC Tábor 0:9 (0:4, 0:2, 0:3), branky a nahrávky: 4. Němeček (Suchan), 12. Němeček (Mrázek, Šimák), 13. Říha (Bouška), 16. Ondřej (Suchan, Šimák), 26. Špánek (Vrba, Rottenberg), 37. Šimák (Němeček), 43. Špánek (Vrba), 46. Vrba (Bejšák), 49. Šindelář (Říha, Janda), rozhodčí Hlaváč, Koutenský, vyloučení 5:1, využití 0:3, 77 diváků.

OLH Spartak Soběslav: Panský (13. – 49. Čermák) – Prokeš, Pěček, Novák, Schmidtmayer, Máca, Musil, Berounský, Klečacký – Doskočil, Brožka, Stanislav, Škrleta, Tuček, Pysanczyn, Kubík.

HC Tábor: Šrámek (Pulda) – Bouška, Klíma, Mrázek, Rottenberg, Ondřej, Bejšák, Janda – Suchan, Sochůrek, Pospíchal, Němeček, Říha, Fencl, Šindelář, Vrba, Špánek, Šimák, Prokop.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Soběslavi s Táborem další podrobnosti.

Trenér Tábora Štěpán Kadilák se ohlédne za zápasem, přičemž připomene vstup do utkání i méně povedenou druhou třetinu. Dále se táborský trenér ohlédne za první částí sezony, v níž kohouti prohráli pouze dvakrát. Štěpán Kadilák připomene i cíle pro letošní sezonu.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • FandaHC 

    Reagovat

     

    No už to chce postup. Však je to ostuda pro Tábor regionální liga ....taky chybí návaznost na Áčko a z extraligy dorostu taky do regionálky nikdo nechce

    Vloženo 9.2.2024 22:57:19

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace