FORTUNA:LIGA - souhrn 20. kola: Jurečka zachránil Slavii v závěru

10.02., 16:58, aktualizováno 11.02., 20:02
Komentáře a souhrny
Momentka z rozhodujícího okamžiku duelu mezi Slavií a Jabloncem (© SK Slavia Praha)

Slavia brankou v sedmé minutě nastavení vydřela v úvodu jarní části výhru nad Jabloncem. Vedoucí Sparta si už v sobotu poradila s Karvinou. Hráči Bohemians 1905 zachránili v utkání proti Hradci Králové remízu díky dvěma gólům střídajícího Jana Shejbala ze závěrečné desetiminutovky. Teplice zásluhou dvou branek Daniela Fily zdolaly předposlední Zlín.

Slavia Praha - FK Jablonec 4:3

11.02.2024 18:00

Góly: 3. Conrad Wallem, 11. Conrad Wallem, 24. Václav Jurečka, 90+7. Václav Jurečka - 5. Vachtang Čanturišvili, 14. Jan Chramosta, 48. Jakub Martinec

Slavia Praha odstartovala jarní část sezony úspěšně, když ve 20. kole Fortuna ligy zvládla domácí utkání s Jabloncem a zvítězila 4:3. Tradičně silná ofenziva sešívaných sice už v první polovině úvodního dějství vyprodukovala tři přesné zásahy včetně dvou gólů Conrada Wallema, jenže ji tentokrát příliš nepodržela obrana, která ve stejném úseku dvakrát inkasovala, přičemž po změně stran navíc skóroval hostující Jakub Martinec. Nakonec ovšem červenobílé zachránil v sedmé minutě nastaveného času Václav Jurečka.

Pražané dali během pauzy jasně najevo, že to po dvouleté pauze myslí s útokem na titul vážně. Nejlépe to demonstroval příchod dvojice reprezentantů, přičemž David Zima si mohl, na rozdíl od zraněného gólmana Jindřicha Staňka, ihned připsat soutěžní start. Stoper, jenž se do Edenu vrátil za více než 100 milionů korun, ale zůstal jen na lavičce.

Obrana hostů sice znovu působila velmi vrtkavým dojmem, tentokrát se k ní ale přidala i defenziva sešívaných. V domácím dresu předvedl dva skvělé náběhy za obranu zakončené gólem Wallem, Jablonečtí ovšem pokaždé našli rychlou odpověď. Prvně se trefil Vakhtang Chanturishvili a krátce po druhém zásahu norského fotbalisty také Jan Chramosta. Skvělá podívaná v Edenu nebrala konce a po nepřesné rozehrávce Aleše Mandouse střílel do poloodkryté brány znovu Chramosta, gólman Pražanů se ale včas vrátil zpět na své místo a dalekonosný pokus zneškodnil. Na tahu tak byli opět domácí. Mojmír Chytil na sebe natáhl dva obránce, přihrál do uvolněného místa Jurečkovi a ten bombou pod břevno vrátil Slavii vedení.

Ve druhé polovině úvodního dějství už sice Jablonečtí prakticky nehrozili, po návratu ze šaten bylo však znovu velmi rychle vyrovnáno. Kolmici za obranu obdržel Dominik Pleštil a našel na zadní tyči Martince, jenž popáté v kariéře skóroval v nejvyšší soutěži. Jindřich Trpišovský ve snaze zvrátit stav zpět na svou stranu přistoupil k několika personálním změnám, které byly ihned znát. Mick van Buren zprava naservíroval prudký míč do malého vápna, kde ho ve skluzu zasáhl Chytil, letní posila z olomoucké Sigmy ale mířila mimo. Rozhodnutí nepřinesla ani razantní hlavička Muhameda Tijaniho, která skončila na tyči. Když už to vypadalo, že se domácí budou muset smířit se ztrátou, přišel závěr dlouhého nastavení, prodloužený míč z rohového kopu na Jurečku a vítězný gól.

Sešívaní tedy překvapení nedopustili a jarní fázi sezony zahájili vítězstvím. Již 14. února je čeká dohrávka 17. kola ve Zlíně, Jablonec o tři dny později vyzve České Budějovice.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 2:2

11.02.2024 15:00

Góly: 32. Filip Čihák, 75. Daniel Vašulín - 80. Jan Shejbal, 83. Jan Shejbal

Hradec Králové si ve 20. kole Fortuna ligy nechal utéct slibný náskok a s Bohemians na svém hřišti nakonec pouze remizoval 2:2. Ještě 10 minut před koncem přitom domácí zásluhou Filipa Čiháka a Daniela Vašulína vedli o dvě branky, pak ale zaúřadoval střídající Jan Shejbal, jenž nejprve snížil a o několik desítek vteřin později určil konečný stav duelu. Zelenobílí mimo jiné těžili z mohutné podpory svých fanoušků, kteří do posledního místa zaplnili hostující sektor.

Hradec šel do jarní části sezony s cílem posunout se do klidného středu tabulky, k čemuž mu měla pomoci i nová brankářská jednička Adam Zadražil. Ten nikdy dříve v české nejvyšší soutěži nechytal, své kvality ovšem 23letý gólman ukázal v přípravě, v níž neinkasoval. Kvalitní formu ale vykazoval celý tým Votroků, když v generálce díky dvěma trefám Ondřeje Šašinky skolil Šachtar Doněck.

V úvodu byli sice aktivnější domácí, nicméně první vážnější příležitost přišla po centru Matyáše Kozáka, která nakonec ale přesnou trefou neskončila. Zanedlouho mohl skórovat Jan Kovařík, jeho pokus z bezprostřední blízkosti ovšem zlikvidoval gólman. Klokani si sice vytvořili slušný počet slibných šancí, avšak do vedení se dostal Hradec. Centrovaný balon si ve vápně našel Čihák, jenž hlavičkou překonal bezmocného Michala Reichela.

Druhou asistenci si mohl připsat krátce po přestávce Lukáš Čmelík. Jeho parádního obloučku na zadní tyč ale nevyužil letos trápící se silák Vašulín a z voleje poslal míč vedle. Po přihrávce pod sebe z levé strany se ocitl ve vápně nikým nehlídaný hostující Kozák, jenže toho zradilo zpracování, a tak následné zakončení nemířilo mezi tři tyče.

Bohemians ale nic nevzdávali a ve druhé půli byli jednoznačně lepším celkem. Byli to ale znovu Votroci, kteří skórovali, když Čmelíkův centr po přiťuknutí hlavou do prázdné brány zakončil Vašulín. Klokany ovšem v závěrečných minutách spasil defenzivní žolík Shejbal, jenž dokázal vsítit obě branky zelenobílých, a zajistit tak při cestě na východ Čech alespoň bod.

Týmy tedy do jarní části vstoupily remízou. V dalším kole se 17. února utká Hradec s Olomoucí, Pražané budou ve stejný den hostit Plzeň.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Zlín 2:1

11.02.2024 15:00

Góly: 36. Daniel Fila, 62. Daniel Fila - 60. Tom Slončík

Teplice porazily ve 20. kole Fortuna ligy Zlín 2:1. Severočeši měli nad svým soupeřem v první půli jasně navrch, což zúročil ve 36. minutě hostující hráč z pražské Slavie Daniel Fila. Po změně stran sice po pár minutách na trávníku srovnal dalekonosnou ranou Tom Slončík, vzápětí se však znovu připomněl brněnský odchovanec a vítěznou brankou rozhodl o tříbodovém zisku Sklářů. Moravané tak po 17. za sebou odjeli ze Stínadel bez vítězství.

S říjnovým příchodem trenéra Bronislava Červenky nastal zlínský vzestup, který chtěli Ševci korunovat v jarní části posunem mimo barážové pozice. K tomu jim měli pomoct ghanský záložník Cletus Nombil, od kterého si Moravané hodně slibovali, a hostující Tomáš Schánělec ze Sparty, jenž se měl stát jejich novou útočnou zbraní.

Zlín měl ovšem více potíží vzadu, čehož ve 25. minutě využil rychlonohý Abdallah Gning, když prokličkoval obranou do slibné pozice. V té ale akci zmařil nepřesnou finální přihrávkou. Ve 36. minutě se domácí dočkali první střely na branku a zároveň i gólu. Michal Bílek našel krásným centrem ve vápně osamoceného Filu, který v jednoduché pozici mířil přesně. Ševci naopak ani jednou neohrozili soupeřovu bránu a šli do šaten s jednobrankovým mankem.

Hned zkraje druhého poločasu se po krásné spolupráci Daniela Trubače a Gninga ocitl první jmenovaný sám před brankářem Zlína Stanislavem Dostálem, ten ale včas vyběhl a znemožnil teplickému záložníkovi skórovat. První pokus mířící mezi tři tyče si připsal z přímého kopu Slončík, přičemž Tomáš Grigar neměl s jeho střelou žádné potíže.

V 60. minutě ale Slončík zkusil štěstí znovu a jeho přízemní střela doskákala až do sítě. Jenže radost vydržela Ševcům pouhé dvě minuty, když po nedůrazu Josse Didiby naservíroval Gning na zlatém podnose další gól pro Filu. Chvíli před koncem ještě ve velké příležitosti domácích podržel svůj tým skvělý Dostál.

Teplice i tak ale zvládly úvodní zápas jara vítězně. V příštím kole se Skláři představí 17. února v Pardubicích, Zlín čeká už 14. února domácí dohrávka se Slavií.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 1:1

10.02.2024 18:00

Góly: 63. Tomáš Chorý - 87. Tomáš Ladra (pen.)

Viktoria Plzeň remizovala ve šlágru 20. kola Fortuna ligy s Mladou Boleslaví 1:1. Úvodní branku zápasu, který spíše než pozoruhodné ofenzivní akce nabídl bolestivé osobní souboje, vsítil v 63. minutě Tomáš Chorý. Dobrým výkonem se blýskl také brankář Martin Jedlička, jenž se v zimě vrátil z hostování v Bohemians. Čisté konto ale nakonec neudržel, neboť krátce před koncem zajistil Středočechům bodový zisk proměněnou penaltou Tomáš Ladra.

Před startem jarní části zasáhla Západočechy informace o tom, že Rafiu Durosinmi podstoupil další operaci kolena a sezona pro něj nejspíš skončila. Společně s odchody několika důležitých hráčů tak Plzeňané s nervozitou vyhlíželi duel proti Mladé Boleslavi. Její kádr sice zůstal přes zimu nezměněn, trenérského kormidla se však po konci Marka Kuliče ujal David Holoubek.

Troufalý vstup Bolky do jarní části potvrdil ve 13. minutě díky přesnému centru Vasila Kušeje hlavičkou do břevna Matěj Pulkrab. Viktoria se mohla radovat o čtvrt hodiny později, po nešťastném zásahu Dominika Kostky posílal Chorý pas před odkrytou branku, Matěji Vydrovi však krůček chyběl. V dobrém světle se předvedl také debutant v dresu Plzně Matěj Valenta, jeho perfektně načasovanou průnikovou přihrávku nedokázal proměnit v gól Jan Kopic. Zničehonic se ještě před změnou stran mohl prosadit Brazilec Cadu, ale jeho centr spadl na spojnici břevna a tyče branky Matouše Trmala. Velmi dobře chytal v první půli nováček ve viktoriánském A-týmu Jedlička, což potvrdil v nastaveném čase pohotovým zákrokem proti chytré ráně Vojtěcha Kubisty.

Plzeň prokázala pozici favorita až po hodině hry, tříminutový nápor rezultoval zásluhou pohotové reakce na šťastně odražený míč v gól Chorého. Šanci na pojišťovací trefu měla 12 minut před koncem základní hrací doby další čerstvá plzeňská akvizice v podobě Lukáše Červa, střílená přihrávka Pavla Šulce byla však poněkud příliš prudká. V 87. minutě ovšem naopak svým strážcům unikl Antonín Vaníček, kterého klíčovým dalekonosným pasem našel Yusuf. Jedlička situaci vyřešil pouze za cenu faulu, a tedy pokutového kopu, který k vyrovnání na 1:1 dokázal ranou o tyč proměnit Ladra.

Duel soupeřů z horní poloviny tabulky tedy vyústil v dělbu bodů. Oba celky nyní čeká zápas proti Baníku Ostrava. Plzeň se s ním v dohrávce 17. kola utká již 13. února, Středočeši s ním změří síly o čtyři dny později.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 3:0

10.02.2024 15:00

Góly: 59. Samuel Šigut, 66. Martin Králik, 69. Wale Alli

Utkání 20. kola Fortuna ligy mezi Českými Budějovicemi a ostravským Baníkem skončilo překvapivým výsledkem 3:0. Outsider z jižních Čech předvedl nečekaně kvalitní výkon, což se po změně stran projevilo i ve skóre. Slezany poslala do kolen pohotová dorážka dřívější opavské opory Samuela Šiguta, kterou brankář Ostravy chytil až za brankovou čarou. Na jednoznačném výsledku se následně podílel i aktivní Wale Musa Alli, který zaznamenal trefu a asistenci.

Budějovice v přípravě neprohrály ani jeden zápas, což však bylo jediným pozitivem finančními problémy zmítaného Dynama. Právě z posledního celku ligy zamířil do Baníku na hostování s opcí Quadri Adediran, jenž na podzim ukazoval vedle krajana Alliho zajímavý potenciál. Příchod Nigerijce definitivně stál místo Ladislava Almásiho, jenž odešel hostovat do Osijeku.

Přestože Adediran začal na lavičce, Ostravští se během první tříminutovky dostali zásluhou projektilů Filipa Kubaly a Jiřího Klímy blízko vedení, obě situace nicméně vyřešil Dávid Šipoš. Své kvality prokázal také Alli, křižným pasem našel na hraně malého vápna budějovického kapitána Zdeňka Ondráška. Zakončení však vinou tečí rezultovalo pouze v odkop a gólem neskončila ani jeho hlavička po volném přímém kopu Jana Suchana. Před poločasovým hvizdem přišla největší šance, Suchan přízemním centrem našel opět bývalého forvarda polské Wisly, který ze dvou metrů napálil balon do břevna.

Nerozhodný stav zdánlivě po změně stran vydržel pouhé tři minuty, po společné ofenzivní akci se Klímovi podařilo najít Kubalu a ten se štěstím rozvlnil síť. Branku ovšem pro ofsajd odvolal videorozhodčí. Neskutečné drama přinesla na Střelecký ostrov 59. minuta, Ondrášek hlavičkou přinutil k famóznímu zákroku Jiřího Letáčka a po pohotové dorážce Šiguta videorozhodčí odhalil, že druhý Letáčkův zákrok již vytáhl míč zpoza čáry. O sedm minut později se domácí tým mohl radovat znovu, Martin Králík obdržel po rohovém kopu parádní centr od Alliho a v bezprostřední blízkosti nezaváhal. Právě africký kmenový hráč brněnské Zbrojovky přidal třetí branku v této zcela jihočeské desetiminutovce, když z ostrého úhlu zaskočil Letáčka ranou mezi nohy. Čtvrtou branku mohl těsně před koncem přidat debutant Robin Polanský, po hrubce gólmana Ostravy však nedokázal skluzem trefit odkrytou bránu.

České Budějovice tak navázaly na vydařenou přípravu výhrou. Další zápas je čeká 17. února v Jablonci, Baník si už 13. února střihne dohrávku s Plzní.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha 0:3

10.02.2024 15:00

Góly: 31. Ladislav Krejčí, 60. Adam Karabec, 69. Jan Kuchta

Sparta Praha zvítězila ve 20. kole Fortuna ligy nad Karvinou 3:0 a úspěšně vstoupila do jarní části soutěže. Domácí způsobovali obhájci titulu po většinu prvního poločasu velké problémy včetně nadějných šancí Amara Memiče a Martina Regáliho. Ladislav Krejčí ale po půlhodině hry vzal jako správný kapitán otěže do svých rukou a ukázkovými nůžkami se největší měrou postaral o navýšení náskoku Letenských na druhou Slavii už na osm bodů. Konkurent z Vršovic ale odehrál o dva zápasy méně.

Letenské posílili albánský útočník Indrit Tuci a záložník Markus Solbakken, jenž před rokem a půl vyřadil s Vikingem právě Pražany z bojů o Konferenční ligu. Aktuálního lídra soutěže tehdy jen krátce vedl Brian Priske, jenž dal na vlažné začátky svého působení dávno zapomenout a téměř vždy se trefil do zahraničních posil. Oba zmínění nováčci ale začali proti Karviné na lavičce náhradníků.

Hosté podle očekávání udávali tempo utkání, Slezané ale působili velmi kompaktně a Sparta se k zakončení dostávala zřídka. Nejprve zahrozil Krejčí, jeho hlavičku po rohu ale v 11. minutě lapil Dominik Holec. Mnohem větší šanci a hned dvojnásobnou měli na kopačkách Karviňáci. Nejprve Memičovi nevyšel krok, když běžel sám na bránu, zvládl ale ještě přihrát Regálimu. Jeho pomalá pozemní rána ale těsně minula levou tyč. Neproměněné příležitosti domácích stylově potrestal ve 31. minutě Krejčí. Vedení pro lídra zařídil kapitán po excelentních nůžkách. V nastavení prvního poločasu mohl zvýšit náskok Jan Kuchta, s Holcem v souboji jeden na jednoho ale neuspěl.

Karviná se ve druhém poločase nevzdávala, nadále se prezentovala týmovým výkonem a pouštěla favorita "jen" k rohovým kopům. Nováček nejvyšší soutěže si navíc vypracoval několik zajímavých šancí. Branky se však dočkali opět Sparťané a navýšili skóre na 2:0. Nenápadnou přípravu na zakončení ukončil Adam Karabec, jenž si krátce po obdržení přihrávky od Veljka Birmančeviče připsal čtvrtý gól sezony. Neuplynulo ani 10 minut a Kuchta se postaral již o tříbrankový polštář poté, co využil chyby a vyběhnutí Holece, čímž se nastolené tempo do konce duelu zklidnilo.

Sparťané tak podle předpokladů zvítězili a upevnili si vedení v tabulce. Další zápas je čeká 18. února s Libercem, Karviná se už 14. února střetne v dohrávce s Pardubicemi.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:0

10.02.2024 15:00

Góly: 48. Nicolas Penner, 80. Filip Horský

Fotbalisté Olomouce padli ve 20. kole Fortuna ligy na půdě Liberce 0:2. Domácí tým měl blíže ke gólu již v první půli, nicméně pokus Olafa Koka skončil i kvůli teči brankáře pouze na tyči. Rozhodnutí tak přišlo až po změně stran, když se ve 48. minutě prosadil povedenou střelou Nicolas Penner, pro něhož se jednalo o premiérovou trefu mezi českou smetánkou. Gól bývalého hráče mládežnických týmů italského Juventusu navíc pomohl klubu z Podještědí bodově se dotáhnout na rivala z Hané.

Liberec prožil na své poměry nevídaně klidné zimní přestupové období. Turbulence v hráčském kádru pomohly zastavit změny v majitelské struktuře, do níž nově vkročil teprve 31letý podnikatel Ondřej Kania. Sigma vstupovala do jarní části sezony ze solidní páté příčky, Václav Jílek však již nemohl spoléhat na přestoupivšího Ondřeje Zmrzlého, který vstřelil tři branky a na pět jich přihrával.

Na únor překvapivě přívětivé počasí sice na Stadion U Nisy mnoho fanoušků nenalákalo, svěřence Luboše Kozla ale naladilo pozitivně. Skvěle si vepředu počínali Jan Žambůrek i Ľubomír Tupta. Když však mohl druhý jmenovaný vyslat ve 12. minutě spoluhráče tváří v tvář brankáři, rozhodl se místo toho pro pokus z dálky, kterým trefil jen obránce. Ve 36. minutě měl příležitost vsítit svou premiérovou branku Kok poté, co si ve vápně narazil o protihráče, následnou střelu ovšem bravurně vytěsnil Matúš Macík na tyč.

Hned po výměně stran rozrazil Penner dveře, na které jeho kolegové bušili celé první dějství. Rozhodl se totiž z hranice vápna vyslat pumelici, jež doplavala ke vzdálenější tyči. Krátce nato mohl navýšit vedení Tupta, na povedený náběh však navázal zblokovanou střelou, a šikovně zahraná standardka tak zůstala nevyužitá. Po hodině hry byl blízko oslavám vyrovnávací trefy Lukáš Juliš, průbojnost nejlepšího střelce Sigmy ale následovala vytěsněná rána pod břevno. V závěru sice Olomouc vyvážila poměry sil na hřišti, i tak ale podruhé inkasovala. Ahmadu Ghalimu poněkolikáté vyšel průnik po straně a následný míč z centru s klidem uklidil Filip Horský.

Výsledkově solidní přípravu si tak Liberec přenesl i do ostrých zápasů a na úvod jarní části sezony získal všechny body. V příštím kole se představí 18. února na hřišti Sparty, Olomouc o den dříve přivítá Hradec Králové.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice 1:2

10.02.2024 15:00

Góly: 89. Rigino Cicilia - 14. Tomáš Zlatohlávek, 90+1. Michal Hlavatý

Fotbalisté Pardubic vyhráli ve 20. kole Fortuna ligy na půdě Slovácka 2:1. Východočeský celek nasměroval k tříbodovému zisku ve 14. minutě přesně hlavičkující Tomáš Zlatohlávek, který se tak trefil ve čtvrtém duelu české nejvyšší soutěže v řadě. Ve druhé půli byl ale vyloučen hostující Dominik Mareš, čehož hráči z Uherského Hradiště využili k vyrovnání v 89. minutě. Hosty však inkasovaný gól nepoložil a v nastavení nakonec rozhodl o jejich výhře svou první sezonní trefou Michal Hlavatý.

V kancelářích Městského stadionu Miroslava Valenty bylo zimním cílem udržet v klubu Marka Havlíka. Slovácko nakonec odrazilo zájem Plzně či dalších a autor 10 podzimních branek zůstal v kádru Martina Svědíka, jenž byl pro změnu spojován s přesunem k reprezentaci. Trenérova budoucnost se řešila i v Pardubicích, Radoslavu Kováčovi se ovšem povedlo zažehnat neshody s vedením a plně se soustředil na záchranu Východočechů v nejvyšší soutěži.

O úvodní slovo se přihlásil v sedmé minutě nejlepší střelec týmu z nejmenšího ligového města Havlík, jenž vypálil těsně nad levou boční síť. Vzápětí se vysoký záložník domácích Jan Kalabiška vyhoupl na dobře mířený centr a jeho pokus opět jen těsně minul levou brankovou konstrukci. Ve 14. minutě se o podobnou akci pokusil Zlatohlávek, ten si ale vedl podstatně lépe a jeho hlavičkový pokus už skončil za brankovou čarou. Ve 31. minutě se modrobílí blýskli sérií povedených akcí. Při hašení jedné z nich zahrál Hlavatý rukou, nicméně hlavní sudí Stanislav Volek zůstal v klidu. Krátce před koncem první půle vystřelil parádní ránu z voleje Milan Petržela, s jejímž zpacifikováním měl plné ruce práce mladý gólman hostů Antonín Kinský.

Po změně stran se nadále prosazovali spíše hosté, v 55. minutě měl velkou příležitost ke skórování Filip Brdička, jeho únik ale zastavil nekompromisně brankář modrobílých Milan Heča a dlouho se zdálo, že jeho zákrok bude odměněn pokutovým kopem. Po konzultaci s videorozhodčím ale hlavní sudí Volek nařízenou penaltu odvolal. Na Východočechy tato nepříjemná situace dolehla a z jejich aktivity postupně sešlo. Komplikace pro hosty nastala v 68. minutě, kdy se po druhé žluté kartě poroučel ze hřiště Mareš. Nejblíže srovnání byl Ondřej Mihálik, jenž ale z centru pálil nad bránu Kinského. Zatažení do obrany se Pardubicím málem hrubě nevyplatilo, v 89. minutě využil dobrého postavení v pokutovém území forvard Rigino Cicilia a svoji několikátou šanci už dokázal proměnit. Téměř okamžitě ale zareagoval Hlavatý a dotáhl tak boj svého týmu do vítězného konce.

Pro fanoušky Slovácka tedy začala jarní fáze sezony zklamáním v podobě nečekané domácí porážky. Náladu jim bude moci 18. února spravit derby hrané na půdě Zlína, Pardubice se představí již 14. února v Karviné.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
20
17
2
1
50 : 13
53
2
Slavia Praha
19
15
3
1
39 : 16
48
3
Viktoria Plzeň
19
11
3
5
46 : 26
36
4
1. FC Slovácko
20
10
5
5
28 : 21
35
5
Sigma Olomouc
19
8
4
7
28 : 25
28
6
FK Mladá Boleslav
20
8
4
8
36 : 34
28
7
Slovan Liberec
20
7
7
6
30 : 29
28
8
Baník Ostrava
19
8
3
8
27 : 23
27
9
Bohemians Praha 1905
20
6
6
8
17 : 26
24
10
FK Teplice
19
6
5
8
18 : 21
23
11
FC Hradec Králové
20
5
6
9
23 : 32
21
12
FK Jablonec
20
4
8
8
21 : 30
20
13
FK Pardubice
19
5
4
10
17 : 26
19
14
MFK Karviná
19
4
3
12
20 : 34
15
15
FC Zlín
19
3
5
11
23 : 44
14
16
Dynamo České Budějovice
20
4
2
14
18 : 41
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele