Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Squid Game bude mít druhou řadu | foto: instagram.com

Netflix oznámil druhou řadu Squid Game. Nadšení fanoušků narušuje kritika celého Netflixu

Předplatitelé Netflixu se letos dočkají vytouženého pokračování úspěšného seriálu Squid Game. Lidé i tak společnost kritizují kvůli tomu, že na pokračování čekali tři roky. Také velmi kritizovali reality show, která byla vymyšlená v podobném duchu jako seriál. Na Netflixu ale brzy přibude také několik oblíbených filmů jako například Jurský svět nebo Uncharted.
  11:37

Netflix chystá pro své předplatitele novinky. Některé jsou velmi očekávané a asi nejvíce se lidé těší na druhou sérii seriálu Squid Game, který byl mezi diváky velmi populární. Netflix nedávno oznámil jeho pokračování a lidé se nemůžou dočkat, až si budou moci přehrát nové díly. Někteří lidé jsou ale i nadále naštvaní proto, že místo pokračování seriálu Netflix představil novou reality show, která byla založená na principu Squid Game. I když se většina lidí na pokračování seriálu opravdu těší, neustále se objevuje kritika směrem k vedení společnosti Netflix.

První epizodu seriálu Squid Game mohli diváci zhlédnout 17. září 2021. Seriál se stal velmi rychle populární a lidé si ho okamžitě zamilovali především kvůli neuvěřitelnému napětí, které v první sérii převládá. Později se mnoho lidí začalo hlasitě dožadovat druhé série, ale neúspěšně. Jediné, čeho se dočkali, byla reality show, kterou Netflix představil a ve které účastníci zkoušeli podobné úkoly jako postavy v seriálu. To ale většinu fanoušků seriálu velmi naštvalo. „Tohle absolutně nikoho nezajímá. Udělejte radši pokračování seriálu! Nepotřebuji pitomou reality show, já chci pokračování seriálu. Vy prostě musíte všechno zkazit. Na tohle se nedá dívat,“ reagovali na reality show naštvaní lidé na Instagramu. Nyní ale mohou všichni jásat protože Netflix konečně oznámil pokračování seriálu a fanoušci se tak mohou těšit, že tolik vytouženou druhou sérii budou moci zhlédnout ještě letos.

I když Netflix oznámil, že fanouškům seriálu opravdu dopřeje druhou sérii, někteří jsou i tak naštvaní a zasypávají společnost urážkami. „Trvalo vám to tři roky a teď ani neoznámíte, kdy to bude mít premiéru? Nechat nás takhle dlouho čekat bylo fakt zlé. Místo toho, abyste nám připravili druhou sérii o něco dříve, nám radši podstrčíte nějakou pitomou reality show. Měli byste se stydět. Kdyby vám to alespoň netrvalo tak dlouho,“ kritizují Netflix lidé na sociálních sítích. Je pravda, že reality show dělaná ve stylu seriálu, se nesetkala s tolik velkým úspěchem. Na druhou stranu si také ona našla své příznivce a někteří lidé si ji velmi vychvalují. Seriál byl ale opravdu mnohem úspěšnější a získal také několik ocenění. Hlavní herec seriálu Squid Game O Jong-su se dokonce stal díky svému hereckému výkonu prvním korejským hercem, který získal ocenění Zlatý glóbus. Uvidíme tedy, zda diváky zaujme také ve druhé sérii.

Na Netflixu ale bude brzy možné sledovat také některé jiné filmy a seriály, které sice nejsou novinkou, i tak si je ale někteří lidé rádi pouštějí znovu a znovu. Za zmínku rozhodně stojí film Uncharted, ve kterém dvě hlavní postavy ztvárnili Tom Holland a Mark Wahlberg. Hollanda si lidé nejvíce oblíbili díky roli Spidermana, který se dokonce objevil v několika dílech Avangers od společnosti Marvel Comics. „Ten film je dobrý, ale prosím, nedělejte druhý díl. Jen málokdy se povede, že by druhý díl filmu byl stejně dobrý jako ten první. Pokračování by to mohlo celé úplně zkazit,“ píšou lidé na Instagramu pod jeden z příspěvků týkající se filmu Uncharted. I když mnoho lidí nechce vidět pokračování filmu, Wahlberg se nechal slyšet, že scénář k druhému dílu je už dávno hotový. Prý ale vůbec není jisté, jestli se v něm objeví po jeho boku opět Holland.

Předplatitelé Netflixu budou také moci brzy sledovat oblíbenou trilogii Jurský svět, ve které hrají hlavní role Chris Pratt a Bryce Dallas Howardová. Akční Sci-fi trilogie, ve které se hlavní postavy vypořádávají s přítomností dinosaurů, které se snaží i přes jejich agresivitu udržet na živu a zabránit tak jejich vyhynutí, je spoustou lidí považována za nejlepší filmové dílo vůbec. Právě proto si ho nyní budou moci lidé pustit na Netflixu, kde by se měl objevit už velmi brzy. Mnoho Čechů si sice stěžuje, že některé filmy nemají na Netflixu český dabing, ale někteří lidé jistě i tak zvolí variantu s českými titulky, aby si mohli užít sledování svých oblíbených filmů a seriálů bez reklam.