Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. února 2024 9:31
Čas čtení 1:01
Veronika Ábelová

Do kin vstupuje jeden z nejhorších filmů roku! Nezachránilo ho ani sexy obsazení

Do kin vstupuje jeden z nejhorších filmů roku! Nezachránilo ho ani sexy obsazení
Zdroj: Sony Pictures Entertainment/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILMY 2024 MARVEL FILMY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Nový superhrdinský film Madam Web má za sebou čerstvě světovou premiéru. První reakce nejsou zrovna kladné.

Hlavní postavu ztvárnila Dakota Johnson, která ve filmu jako Cassandra Webb aka titulní Madam Web rozvíjí své psychické schopnosti. Dále se ve snímku objevili Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts nebo Adam Scott. O režii se postarala S. J. Clarkson, která na scénáři spolupracovala ještě s Mattem Sazamou, Burkem Sharplessem a Claire Parker.

Doporučeno
VIDEO: Planeta opic je zpět. V novém traileru září hvězda ze Zaklínače VIDEO: Planeta opic je zpět. V novém traileru září hvězda ze Zaklínače 12. února 2024 16:36

Madam Web je čtvrtým celovečerním filmem Spider-Man Universa společnosti Sony (SSU) ve spolupráci s Marvelem, jenž do českých kin vstupuje už tuto středu 14. února. Předchozí snímky byly Venom, Venom 2: Carnage přichází a Morbius. Doposud se filmy ze SSU dočkaly kritiky. A to i přesto, že byly diváky v kinech celkem navštěvovány. Sony navíc chystá spoustu dalších a ještě letos se dočkáme filmů Kraven the Hunter (srpen) a třetího Venoma (listopad).

Reakce na nejnovější počin studia se na internetu začaly objevovat už během úterý. Recenze časopisu The Hollywood Reporter označila film za nemotorný počin. Filmová kritička Lovia Gyarkye o filmu napsala, že nedostatek představivosti by byl ohromující, kdyby se tolik neočekával. Hodnocení na serveru Rotten Tomato jsou také nízká a film zde získal pouhých 18 procent s průměrným skóre 3,8/10.

Někteří diváci na Twitteru hodnotili film jako „v pohodě“ snímek, který není žádnou katastrofou. Jiní si však myslí opak. Mnozí dokonce uvedli, že je film ještě horší než Morbius.

Domů
Sdílet
Diskuse