Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2024 10:00
Čas čtení 3:53
Adéla Ježková

Malé, ale šikovné. Vyzkoušela jsem levné sexuální hračky z drogerie. Stojí za to?

Malé, ale šikovné. Vyzkoušela jsem levné sexuální hračky z drogerie. Stojí za to?
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková
REFRESHER SEX SEXUÁLNÍ POMŮCKY
Uložit Uložené

Vyrazila jsem do drogerií prozkoumat regály se sexuálními hračkami. Značka: levné a dostupné!

Mezi nesčetnými možnostmi, které jsou k dispozici pro zlepšení intimity a sexuálního potěšení, často přehlížíme cenově dostupné „hračky pro dospělé“, které se nachází v regálech drogerií. Sice se nemohou pochlubit luxusem nebo sofistikovaností – nicméně (!) příznivé ceny mě lákají k prozkoumání jejich potenciálu.

Vydej se s Refresherem k regálům, od kterých možná stydlivě odvracíš zrak. S otevřenou myslí – a pár drobnými v peněžence – se vydáme otestovat účinnost, funkčnost a celkovou hodnotu drogerkových sex toys.

Je libo vibrační kroužek či vibrátor do tří stovek?

Doporučeno
Mládí, mateřství, maturita. Osmnáctiletá maminka se třemi dětmi ukazuje, že rodičovstvím život nekončí Mládí, mateřství, maturita. Osmnáctiletá maminka se třemi dětmi ukazuje, že rodičovstvím život nekončí 5. února 2024 8:00

Mini vibrátor: Fialová roztomilost 

vibrator
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková

Cena: 299 Kč

Miniaturní vibrátor značky Preventivo jsem objevila v drogerii Rossmann. Dle výrobce je ideálním pomocníkem pro předehru, snadno a příjemně se drží v ruce a lze jej velmi lehce používat díky inteligentnímu ovládání jedním tlačítkem. Na omak je sametově hebký a je bez parfemace, díky čemuž je šetrný k pokožce a také jej lze snadno vyčistit.

Vibrátor má třístupňové nastavení – od „jemnosti až po intenzivní sílu“ –, které je završeno sedmi doplňkovými intervalovými programy.

„Díky své nenápadné velikosti se vejde do každé kabelky, a lze jej proto použít kdekoli,“ uvádí popis výrobku, který je prý nenápadně tichý. 

Verdikt

Nebudu lhát, mini vibrátor mě zaujal hlavně díky své roztomilé barvě a příznivé ceně. Za 299 Kč jsem to brala jako opravdu výhodný kauf, mnoho očekávání jsem ale od devíticentimetrového vibrátoru neměla. 

Přestože po rozbalení sexuální hračky došlo k mírnému zklamání – součástí balení totiž není AAA baterie (což je ale ovšem má chyba, protože nečtu upozornění na balení) –, po spuštění jsem byla docela příjemně překvapena. Síla mini vibrátoru je opravdu poměrně intenzivní, tedy alespoň vzhledem k tomu, jak je malinký. Rovněž sedm intervalových programů je příjemným zpestřením. 

Za 299 Kč, tedy za přibližnou cenu jednoho pražského oběda, jsem neočekávala žádnou velkou parádu. Ve skutečnosti ale mini vibrátor Preventivo vůbec není špatný. Ideální je dle mého pro někoho, kdo sexuální pomůcky teprve objevuje a zatím si netroufne pořídit něco dražšího (většího, tlustšího... rozumíme si). Nebo třeba pro někoho, kdo si s sebou zapomněl „plnou výbavu“ a návštěva drogerie mu tak poslouží jako první pomoc.

Doporučeno
Propletení do preclíku i otvírání vagíny rukama. Vyzkoušela jsem nápadité polohy z Kámasútry. Jaká byla nejlepší? Propletení do preclíku i otvírání vagíny rukama. Vyzkoušela jsem nápadité polohy z Kámasútry. Jaká byla nejlepší? 28. ledna 2024 14:00

Vibrační kroužek: Chybějící extáze

cock ring
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková

Cena: 189 Kč

Vibrační kroužek Ring Vibe od známé značky Primeros najdeš mimo jiné v drogérii DM, která jej nabízí za lidových 189 korun. Je vyroben z jemného silikonu, neobsahuje žádné ftaláty či jiné škodlivé látky – a co víc, má krásnou růžovou barvu.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 153936 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak zafungoval gel pro intenzivnější orgasmus, který při testování přivedl k vyvrcholení až 80 % žen.
  • Jak nás bavil vibrační kroužek. Je s ním sex lepší? 
  • Jak hodnotíme nejdrobnější sex toy – vibrační náprstek.
  • Které hračky z „drogerky“ jednoznačně doporučujeme.
  • A které naopak radíme nechat netknuté v regálu. 
  • Předplatným podpoříš kvalitní autorskou tvorbu REFRESHER+. Díky tomu se můžeme pouštět i do časově náročnějších spotřebitelských testů a otevírat zajímavá témata.  
Domů
Sdílet
Diskuse