Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ewan McGregor a Anne Hathaway proti dinosaurům


ikona
krauset
anne Hathawaybad robotDavid Robert MitchellEwan mcgregor
Catwoman a Obi-Wan si zahrají rodičovský pár v dinosauřím dobrodružství.  

Režisér hororu Neutečeš (It Follows) David Robert Mitchell připravuje nový rodinný film o dinosaurech, k němuž dokončil scénář, a podle všeho do něj získal dvě velké herecké hvězdy. Tou první je Anne Hathaway, jejíž účast u projektu byla oznámena již téměř před rokem, a nově k ní přibyl i náš oblíbenec Ewan McGregor

Mělo by se jednat o dobrodružný film s dinosaury zasazený v 80. letech a takové se neobejdou bez dětí. McGregor s Hathaway by tedy měli ztvárnit právě ústřední rodičovský pár. Ewan se předloni vrátil do své nejslavnější role v seriálovém Obi-Wanu Kenobim, jehož druhá řada je dosud nejistá. Momentálně má za sebou festivalové drama Druhá šance, v němž si zahrál se svou dcerou Clarou, a s Dougem Limanem točí drama Everest. Anne se loni objevila v nepříliš vřele přijatém dramatu She Came to Me s Marisou Tomei a Peterem Dinklagem a letos se octne v thrilleru Mothers' Instinct po boku Jessicy Chastain.

David Robert Mitchell debutoval celovečerním snímkem Mýtus o pyžamové party v roce 2010 a kromě It Folows, které se brzy dočká pokračování nazvané They Follow, natočil i bizarní film s jistým kultovním potenciálem Záhada Silver Lake s Andrewem Garfieldem a Riley Keough. Producentsky za filmem stojí Warner Bros. a Bad Robot, produkční společnost J. J. Abramse, která je známá tím, že drží pod pokličkou detaily svých projektů. Nicméně asi mluvím za většinu, když řeknu, že dinosauři jsou ve filmu vždycky vítáni. 

Zdroj: joblo.com

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace