„Bude to šok pro všechny“: astrologové řekli, jak se život Kate Middletonové změní v roce 2025

SANDRINGHAM, NORFOLK - SEPTEMBER 15: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince William, Prince of Wales and Catherine, Princess of Wales view floral tributes left at the entrance to Sandringham House, the Norfolk estate of Queen Elizabeth II, on September 15, 2022 in Sandringham, England. The Prince and Princess of Wales are visiting Sandringham to view tributes to Queen Elizabeth II, who died at Balmoral Castle on September 8, 2022. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Před 15 lety ikonická astroložka Bernadette Bradyová předpověděla, že princ William a Kate Middletonová se stanou posledními králi Velké Británie, protože cyklus zatmění monarchie se odehrává v červenci 2036. Nejosudovější změny ale začnou v letech 2024 a 2025, protože královský pár projde těžkou krizí kvůli přechodu Marsu ve znamení Raka, který začíná 5. září 2024 a potrvá do konce dubna 2025 .

Williamovo sluneční znamení je Rak a Kateino sluneční znamení je Kozoroh, což znamená, že jejich souhvězdí jsou v opozici. Takové jevy často naznačují, že v jednom okamžiku manželé zažijí vážnou krizi. Abyste mohli přesně předpovědět, co se v jejich páru stane, můžete si vzpomenout na předchozí přechod Marsu přes Raka s retrográdní smyčkou – to se stalo v roce 2010. Zajímavé je, že právě v tom roce jejich svazek dosáhl nové úrovně – princ William požádal Kate o ruku.

Pokračování na další starně