Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. února 2024 15:41
Čas čtení 1:01
Veronika Ábelová

Upravuje si vlastní fotky? Influencerka Domi Alagia čelí opět kritice

Upravuje si vlastní fotky? Influencerka Domi Alagia čelí opět kritice
Zdroj: Instagram / Dominique Alagia
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Úspěšná influencerka Dominique Alagia momentálně čelí kritice za údajnou úpravu fotek na Instagramu. Sama ve stories dokázala, že fotky neupravuje.

Pod poslední fotkou se na instagramovém profilu influencerky Domi Alagii objevily komentáře, ve kterých ji sledující obviňují z úpravy fotek. Příspěvek, na němž je vyfocena ve spodním prádle, vzbudil u jejích sledujících různé emoce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominique Alagia (@domialagia)

„Když už to upravujete, tak aspoň pořádně prosím,“ napsal jeden z komentujících. V diskuzi se také objevilo, že Domi propaguje sebelásku a potom si sama upravuje fotky.

Někteří se Domi v komentářích i zastávali. „Upřímně pochybuju, že kdokoliv z vás přidává na Instagram raw fotky,“ napsala v komentářích jedna ze sledujících a zmínila, že Domi by za takovou prkotinu neměla dostávat tolik nenávisti.

Doporučeno
Rytmus a Jasmina se pochlubili velkou novinkou: Chystají vlastní reality show ​ Rytmus a Jasmina se pochlubili velkou novinkou: Chystají vlastní reality show ​ 12. února 2024 7:30

Dominique Alagia se po zveřejnění fotky a urážlivých komentářích k situaci vyjádřila.

„Jelikož se kolem mě točí mnoho věcí, tak bych vám chtěla říct, že fotky, které jsem fotila, jsou vyfocené přes foťáček a na některých fotkách jsou fotky bohužel rozmazané, každopádně vám chci ukázat, že ty fotky nejsou vůbec upravené,“ vyjádřila se Alagia a ukázala fotky přímo z foťáčku.

K situaci se vyjádřili i tvůrci podcastu Kontroverzní, influenceři Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny. „Ať si ty fotky klidně upravuje, já si je taky upravím,“ začal Tadeáš ve stories. „Ale proč prostě ta typka udělá čtyřminutové storky, kde obhajuje, že si nic neupravuje, když se to už u víc fotek řešilo,“ dodal Tadeáš. „Kdyby přestala furt lhát a tvrdit, jak nemá zapotřebí lhát,“ napsala Sugar Denny na Instagramu.

Pod jednou z fotek na profilu Alagii k úpravám napsala svůj názor i známá kuchařka Kamu. „Třeba se tou závistí požerte navzájem,“ vzkázala v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse