Plíšková v Dauhá vyhrála derby s Noskovou a dál vítězí, v osmifinále dohrály Vondroušová a Siniaková

14. 2., 14:00
Aktuality 93
Karolína Plíšková (31) pokračuje na podniku WTA 1000 v katarském Dauhá po bleskovém a náročném přesunu z haly v rumunské Kluži na vítězné vlně. Šampionka ročníku 2017 porazila ve třech setech i krajanku Lindu Noskovou (19) a po vítězství 3:6, 7:5, 6:1 protáhla svou aktuální neporazitelnost na osm utkání. Do čtvrtfinále první letošní tisícovky naopak nepostoupily Markéta Vondroušová (24) ani Kateřina Siniaková (27), které si mohly zajistit vzájemný souboj.
Plíšková si v derby s Noskovou připsala už osmou výhru v řadě (© Profimedia)

Plíšková – Nosková 3:6, 7:5, 6:1

Karolína Plíšková prožívá po velmi dlouhé době povedené období. Před týdnem v hale v Kluži přerušila sérii 14 turnajů s maximálně jednou výhrou, zaznamenala svou první vítěznou sérii a zároveň své premiérové čtvrtfinále od dubna a nakonec to dotáhla až do svého prvního semifinále od srpna 2022, prvního finále od léta 2021 a k prvnímu triumfu od ledna 2020.

Po bleskovém a náročném přesunu překvapivě porazila už tři soupeřky na tisícovce v Dauhá, všechny ve třech setech. A to navzdory tomu, že do katarské metropole dorazila v pondělí ráno a měla jen čtyři hodiny spánku a velmi krátkou rozehrávku před úvodním zápasem. Po ruském dvojboji v podobě Anny Kalinské a Anastasie Potapovové zvládla i osmifinále s Lindou Noskovou a protáhla svou aktuální neporazitelnost na osm duelů.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

V premiérovém vzájemném souboji s Noskovou šla jako první do vedení brejku, jenže od stavu 3:2 prohrála čtyři gamy v řadě a až do 10. hry druhé sady tahala za kratší konec. O 12 let mladší krajanka, která za stavu 6:3, 5:4 podávala na postup, jí ovšem pomohla vlastními nevynucenými chybami se do utkání vrátit a v posledních třech gamech druhého dějství získala dohromady jen čtyři fiftýny.

Rozhodující set už byl kompletně v režii bývalé světové jedničky a nyní až 59. hráčky pořadí. Plíšková odvrátila obě brejkbolové hrozby, trefila sedm nechytatelných podání a české derby zakončila esem, svým celkově 12. v zápase.

Plíšková se v roce 2017 radovala v Dauhá z jednoho ze svých 17 kariérních titulů. Od té doby je v tomto dějišti ve čtvrtfinále teprve podruhé, před třemi lety v něm schytala výprask od Jessicy Pegulaové. O své největší semifinále od předloňského srpna bude usilovat proti Naomi Ósakaové.

Bývalou světovou jedničku vracející se po mateřské pauze potkala na začátku sezony v Brisbane a zvítězila po obratu. Ve vzájemné bilanci vede 4:2. Ósakaová měla nakonec v osmifinálové fázi volno. Z turnaje totiž odstoupila Lesja Curenková a čtyřnásobnou grandslamovou šampionku poslala automaticky do prvního čtvrtfinále od března 2022.

Noskové se při premiérovém vystoupení na Blízkém východě příliš nedaří. V Abú Zabí vypadla už v úvodním kole a mezi nejlepší osmičku se nedostala ani teď v Dauhá, kde v předchozím kole likvidovala mečbol světové devítky Marie Sakkariové. Česká teenagerka útočila na své osmé čtvrtfinále na této úrovni a právě jen postup mezi nejlepší osmičku na akcích WTA 1000 jí chybí ke zkompletování čtvrtfinálových účastí na turnajích všech kategorií. Další šanci bude mít v příštím týdnu v Dubaji.

 

Vondroušová – Pavljučenkovová 5:7, 3:6

Markéta Vondroušová se loni stala první nenasazenou vítězkou Wimbledonu v open éře a zároveň zbrusu novou grandslamovou šampionkou. Po čtvrtfinálové účasti na US Open se ale aktuální světové osmičce a české jedničce přestalo dařit a ve zbytku jinak povedené sezony prohrála všechny čtyři zápasy na invididuálních akcích.

Do letošní sezony vstoupila bilancí 1:1 v týmovém United Cupu a výpraskem v prvním kole Australian Open od kvalifikantky a pozdější semifinalistky Dajany Jastremské. Prvního turnajového vítězství v aktuálním roce se dočkala až na probíhající tisícovce v Dauhá, kde zlikvidovala manko 2:4 v rozhodujícím setu proti kvalifikantce Greet Minnenové. Zápasové manko a slabší forma však byly znát i v dalším utkání s Anastasií Pavljučenkovovou, na kterou už recept nenašla.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Se zkušenou Ruskou vyhrála oba předchozí souboje v roce 2021 v Chicagu a Moskvě, dokonce jí v ani jednom duelu nepovolila více než šest gamů. Skvěle vstoupila i do třetího vzájemného souboje, jenže od stavu 3:1 prohrála čtyři hry v řadě, v 11. hře promarnila brejkbol a set po 63 minutách ztratila.

S proměňováním brejkbolových šancí měla potíže i v následujícím dějství. Ve třetím gamu disponovala třemi možnostmi na rebrejk, avšak se jí manko smazat nepodařilo. Pavljučenkovová si poté uhájila náskok brejku až do konce setu.

Vondroušová se na Qatar Open představila potřetí a dohromady v hlavní soutěži této prestižní akce vyhrála jen dvakrát. Nyní se přesune na další tisícovku do Dubaje, kde začne hlavní soutěž stejně jako v Kataru už v neděli.

Pavljučenkovové se podařilo až při šestém startu projít v Dauhá do čtvrtfinále a také si připsat svůj první skalp TOP 10 od French Open 2021, kde prohrála až ve finále s Barborou Krejčíkovou. Bývalá světová jedenáctka ve svém největším čtvrtfinále na betonech od Australian Open 2020 a prvním na WTA 1000 od Madridu 2021 vyzve Danielle Collinsovou.

 

Collinsová – Siniaková 6:4, 6:3

Kateřina Siniaková vypadla na úvodních čtyřech letošních turnajích nejpozději ve druhém kole a v Dauhá zakončila všechny čtyři předchozí starty v hlavní soutěži hned v úvodním kole. Přesto v neoblíbeném dějišti poprvé v sezoně přešla přes druhé kolo, a navíc po senzačním vítězství nad úřadující šampionkou US Open Coco Gauffovou zaregistrovala svůj první skalp TOP 10 od konce roku 2022.

Bývalá deblová světová jednička, která loni triumfovala ve dvouhře v Bad Homburgu a Nanchangu a hrála singlové finále v Hongkongu, ale na cennou výhru nad světovou trojkou nenavázala a podlehla Danielle Collinsové. Američanka v předchozím kole vyřadila další českou naději Marii Bouzkovou a zaznamenala svou první letošní vítěznou sérii v hlavních soutěžích.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Na kvalifikantku a bývalou světovou sedmičku Collinsovou nestačila ve dvou setech ani na konci předchozí sezony na finálovém turnaji BJK Cupu. V Dauhá přitom měla oba sety rozehrané velmi dobře a pokaždé vedla dvakrát o brejk. V úvodním dějství však od stavu 4:3 neuhrála už ani jednu hru a v úvodu následující sady se jí nepodařilo potvrdit brejk hned dvakrát za sebou a nakonec prohrála pět ze šesti posledních gamů.

Stejně jako Vondroušová se teď přesune do Dubaje, kde bude muset s největší pravděpodobností do kvalifikace. Na čtvrtfinále na akcích větších než WTA 250 čeká od podzimu 2018, kdy si ve Wuhanu a Pekingu zahrála své jediné předchozí čtvrtfinálové zápasy na podnicích série WTA 1000.

Collinsová, jež letos hraje kvůli neustálým zdravotním problémům svou poslední sezonu, se mezi nejlepší osmičku probojovala poprvé od zářijového San Diega. Američanka bude útočit na své druhé semifinále na prestižních tisícovkách, dosud se tak daleko podívala jen na domácí půdě v Miami 2018. S následující soupeřkou Anastasií Pavljučenkovovou vyhrála všechny tři dosavadní souboje.

 

Ve čtvrtfinále jsou jen grandslamové finalistky

Čtvrtfinálové obsazení v Dauhá se může pochlubit samými grandslamovými šampionkami a finalistkami. Plíškovou, Ósakaovou, Collinsovou a Pavljučenkovovou doplnily Leylah Fernandezová, Jelena Rybakinová, Iga Šwiateková a Viktoria Azarenková.

Šwiateková stále útočí na Qatar Open na třetí triumf v řadě. Šampionka posledních dvou ročníků si v osmifinále poradila po odvrácení všech osmi brejkbolů 6:1, 6:4 s Jekatěrinou Alexandrovovou a protáhla svou vítěznou sérii v tomto dějišti, ve kterém vyhrála už 19 setů v řadě, na 10 zápasů. Ve čtvrtfinále světová jednička nastoupí proti Azarenkové.

Azarenková vyhrála i pátý vzájemný souboj grandslamových šampionek s Jelenou Ostapenkovou, která zaznamenala i svou třetí letošní porážku právě proti bývalé světové jedničce. Dvojnásobná šampionka Qatar Open zvítězila 6:0, 6:3.

Rybakinová se v osmifinále nečekaně nadřela. Proti Emmě Navarrové zahodila v tie-breaku náskok 4:0 a také mečbol na vlastním servisu a Američanku, která prožívá v posledních měsících nejlepší období své kariéry, nakonec zdolala až ve třech setech 6:1, 6:7, 6:4. Bývalá wimbledonská šampionka, jež v neděli triumfovala v Abú Zabí, se ve svém prvním čtvrtfinále v tomto dějišti střetne s Fernandezovou.

Fernandezová porazila v souboji grandslamových finalistek 7:5, 6:3 Qinwen Zheng, která absolvovala svůj první turnaj po senzační finálové účasti na Australian Open. Kanaďanka si zahraje první letošní čtvrtfinále. Na podnicích WTA 1000 se mezi nejlepší osmičku probojovala teprve podruhé v kariéře (Guadalajara 2023) a zaútočí na první semifinále na prestižních tisícovkách.

Výsledky turnaje WTA 1000 v Dauhá

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

93
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Gratulace Káje k výbornému výkonu a hlavně k dalšímu cennému vítězství na bohatě odměňovaném turnaji!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Lida si bere za vzor ty nejlepší...

Občas to střílí hlava nehlava jako Kvítí,
jindy zas vypouští druhý set jak to dělávala Kája.smile

Moje rada tedy zní: klidně střílet, ale trefovat kurt a hlavně vždycky vyhrát třetí set (jak dopadnou ty první dva je jedno)
Reagovat
SpacialRecognition
Jinak všechny čtvrtinalistky Doha jsou buď grandslamové finalistky nebo šampionky. Pěkný kolektiv.
Reagovat
hanz
Vostík má ze starý Azy pořádný pupeny
Reagovat
Liverpool22
jo, jo - to už je psycho-trauma
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jako, já ji taky nemusím vidět...

Gratulace raketou a reakce na to se bude asi ještě přetřásat.
Reagovat
aligo
co to s tou raketou bylo?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Naducánek ji podal namísto ruky a Hejkal tomu uhnul...
Reagovat
aligo
To jsem jaksi pochopil, špíš mě zajímal důvod
Reagovat
SpacialRecognition
Fascinující jak Ostapenko na Azarenku neumí... letos všechny prohry právě s Azarenkou.
Reagovat
Nola
je to kvoli tomu, ze Aza skvele cita jej servis, dnes vyborne returnovala, a nesnazi sa za kazdu cenu mlatit do lopticky, ale tie rychle lopticky proste neprijemne vrati a casom sa Penko vyhodi, su to skusenosti, Penko sa musi este vela ucit
Reagovat
Nola
na ten zapas som sa tesila, myslela som, ze uz sa Aljona poucila, ale ona nie, stale ta ista strageria, ktora na Viku neplati, nema plan B, to je cele
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Viki je výborná na returnu a v čtení hry. Přesně vycítí kam bude Penko hrát
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Naducánek byl zbrklej, pálila to tam až bez rozmyslu, jako ten poslední míč.
Reagovat
Liverpool22
Vzájemné zápasy 5:0 pro Viki což už není náhoda. Navíc dneska s Penko docela zametla a taky jí pěkně ve 2. setu deptala - většina her šla přes shodu a vždy se to přiklonilo na stranu Viki. Penko to neunesla a ani Viki nepodala ruku - jen mávla raketou.
Reagovat
Nola
fakt, jej nepodala ruku? nevidela som zaver, ale ako nedavno sojka prehlasila, je to iba nabubrane decko stale, tusim aj maminka odisla z hladiska po 1.sete, proste Penko este potrebuje dospiet
Reagovat
Liverpool22
Nepodala - jen mávnula raketou. Ano - Penko dokáže být pěkně nafoukaná - dneska v 1. setu se tam taky chovala jak rozmazlené děcko - čertila se, hekala....Nechtěla dostat kanára
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nepidala ji ruku jako Bělorusce. Nejspíš by jí ji nepodala ani kdyby vyhrála.
Reagovat
Nola
jejda, ale ona je Lotyska, a kamosi sa s Medvedom aj Rublevom....
Reagovat
Nola
v Brisbane aj na AO jej ruku podala......
Reagovat
Liverpool22
To jsem si taky říkal jestli Viki nepodala kvůli tomu, že je Běloruska - spíš si myslím, že neunesla porážku - na AO ji tuším ruku podala
Reagovat
com
Swiatek - Ostapenko
0 : 4
doufam, ze Ostapenko dneska postoupi a zitra ji zas rozstrili
Reagovat
com
tak nic no

Ostapenko letos válí
Brisbane - vypadne na Azarence
Adelaide - titul
AO - vypadne na Azarence
Linec - titul
Doha - vypadne na Azarence
Reagovat
Liverpool22
Holt každá hráčka má osudovou soupeřku - takže celkově 5:0 pro Viki
Reagovat
misa
Markéta s Maruškou ve čtvrtfinále. Ještě jedna výhra by Marii zajistila top 20 a pozici české jedničky
Reagovat
lars
A nauci se M.B. hrat dobre na antuce do OH24?
Reagovat
SpacialRecognition
Karolína bude hrát zítra nejdříve až v 17:15, tak čas na nějakou regeneraci mít bude. Uvidíme, jestli to bude dostatek.
Reagovat
tommr
Všechny dneska vyřazené české hráčky se teď potkají na kurtu v deblu. Linda Nosková se Slovenkou Mihálikovou budou hrát proti Marii Bouzkový s Markétou Vondroušovou. Větší šanci na vítězství má podle mě ryze český pár ...
Reagovat
PetaM
Zatím nic moc, tak jen tak dále. :)
Reagovat
A211
Gratulace Karolíně P k vítězství jen tak dál a přidávat.Tady se jasně potvrzuje když je kondice tak to jinak frčí.
Reagovat
Krisboy
Před Kájou smekám. Je to bojovnice. Lindu mám rád, ale dnes jsem to přál jí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile tak tak. A ten jeden doběhnutý a vrácený kraťas v koncovce, to nyla lahůdka. Až ze zpomaleného záběru jsem zjistil, jak se jí to povedlo.
Reagovat
lars
vraceny kratas-winner
Reagovat
hanz
Plíškovic je nutné co nejrychleji zastavit, aby si nedělala naděje na OH, šanci už měla a vybodla se na to.
Reagovat
lars
Sazis na prohru Karol , akdyz prohrajes , tak zdvojnasobis nasledujici sazku, aby se ti vratily ztraty z predchozich prohranych sazek ( sazka=2*sazka ) ? Takze nasledujici sazku uz mas > 2000 kc ?
Reagovat
hanz
Néé, na Kájíska už nějakou dobu nevsázím, páč jsou kurzy nízké...
Reagovat
lars
Ve finale v Kluzi byl kurz na prohru Karol asi 2.85 - to neni nizky
Reagovat
hanz
To je kurz o ničem... byly daleko lepší... :) To se pak vyplatilo...
Reagovat
Nola
Kaja prekvapuje, cim dalej, tym viac, jedno je iste, vyhra na malom turnaji posilnila jej sebavedomie, ci uz prehra zajtra, alebo vyhra, na veci nic nemeni, je to bojovnicka a ak mozem podotknut myslim, ze ona a Petra vyvolavaju vzdy najviac emocii spomedzi ceskych hracok, ci su uz pozitivne, alebo negativne, proste bola uspesnou hrackou, a zatial na nu a Petru tie ostatne, co sa emocii tyka nemaju, aj ked Marketa vyhrala W nikdy nebola nejak stabilnou hrackou, to Kaja ano, Petra toho vyhrala neskutocne vela, kym sa k tejto mete ostatne aspon nepriblizia, tak maju tak trochu smolu, aj ked to vyzera, ze liahen ceskych hracok nema konca, samozrejme prajem vela uspechov aj ostatnym, ale komu by som dopriala asi najviac je Muchova, ta by urcite tie emocie vyvolala asi najviac
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Muška má křehká křídla
Reagovat
tommr
Výhra Karolíny mě docela překvapila obzvláště když Linda ve druhém setu podávala na zápas. Karolína ale postoupila naprosto zaslouženě protože prostě míň chybovala ...
Nepříjemné je ale že Karolína zase musela do tří setů a únava se u ní bude dále kumulovat. Její soupeřka naopak dostala dáreček v podobě W/O od Tsurenkový a bude mít tudíž proti Karolíně velkou výhodu ...
Reagovat
EllNino
A nebo nevýhodu, někdy je ta přestávka spíš na škodu (viz Linda Nosková skreč dárek do čtvrtfinále na Australian Open a rozjetá Dajana z kvaldy, teď je to podobná situace)
Reagovat
turista
Karolína si zaslouží uznání. Osaka měla walkover protože její soupeřka se sesypala už před zápasem a vůbec do něj nešla. Typické pro Curenkovou.
Reagovat
Otmar
Po blbě prohraném 2. setu Linda jakoby odešla z kurtu. Nechápu proč, říká se, že psychiku zvládá. To nic nemění na výkonu Karo, která toho jistě má plná perka, ale moc to na ní není znát. Zítra to bude po čertech zajímavé, pokud Karo zvládne fyzicky. Nezapomenout na Tsurenko, jak nechala Naomi odpočívat.
Reagovat
makro99
protože žádnej tenist(k)a není stroj...
Reagovat
turista
To ne. Ale tahle Ukrajinka je speciální případ. Pokud vyhrává tak nikdy nic neskrečuje. Pokud prohrává nebo narazí na těžkou soupeřku tak radši odstoupí. Zabírá tak místo psychicky odolnějším tenistkám.
Reagovat
elsky
Reagovat
Dobry-den
Kája nezdolná. Škoda, že takhle nehrála v závěrečných kolech GS.

Linda - většinou otáčí, dneska se naopak ukázkově složila.

Katka - 'nečekaně' rupla.

Markéta - momentálně na turnajích spíš do počtu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nemám rád Kolínskou
Reagovat
com
No na to jak nam malem vypadla z top 100 uz nam pekne poskocila v zebricku Zitrejsi vyhrou by preskocila i Siniakovou a Bouzkovou..
Reagovat
annah
Nosková to teda pěkně prodrbala. V druhém setu už to vypadalo na jasnou záležitost, ale odešlo jí podání a projela ho. A pak už se vezla. Gratulace Karolíně! I když spíš jsem výhru přála Lindě.
Reagovat
EllNino
Karolína
PO AO jí všichni prorokovali konec, to se prostě nesmí dělat
8 výher v řadě, Petra občas mívala ty dvojturnaje, které ji sedly (Praha a Madrid nebo Petrohrad a právě Doha, US Series 2012, většinou i asijské turné), třeba ji Karolína napodobí :)))
Reagovat
makro99
Karolíně stačilo 8 dní a je zase tam, kde byla před AO open :)
klasický jo-jo efekt... tak poď se pořádně odrazit ještě výš!
Reagovat
turista
Ano. Neodepisovat!
Reagovat
Sinuhet1
Karolina ma formu
Reagovat
Stybnat
A tvrdý trénink železná Kája
Reagovat
Sinuhet1
Nastesti nehraje tak narocny tenis jako napriklad Bouzkova nebo Vondrousova
Reagovat
Mony
Myslím, že to dnes nehrála Kája Pl., ale nějaká motorová myš
Reagovat
com
5:1 uz muzem slavit
Reagovat
EllNino
zřejmě Karolína nechtěla prohrát počtvrté zasebou s Češkou :))
Reagovat
SydneyOpen
Ach jo Lindo...
Reagovat
EllNino
Takhle rozhozenou jsem ji ještě nikdy asi neviděl... stejně tak jsem ji snad neviděl prohrát zápas z tohoto stavu, nebo si to nepamatuju :))
Reagovat
SpacialRecognition
Karolína to už udělala třem soupeřkám v řadě, to nemůže být náhoda :D
Reagovat
com
jo 3x jak pres kopirak - prvni set prohrala, druhej se zvedla, treti uz nepustila
Reagovat
makro99
sis z toho cvrknuls, že? Potapove dala 6:1...
Reagovat
com
no jo uz mam mdloby, vidim ji s dalsim titulem
Reagovat
makro99
no jo... je to sladká satisfakce :)
Reagovat
zfloyd
z Karolíny je letos velká bojovnice
Reagovat
SpacialRecognition
Ještě není konec
Reagovat
Pavol
Vsadil som pár eur na Plíškovu pri kurze 7,7 a helemese.
Reagovat
honza.khp
ať to to dopadne jakkoli, Karolína Železná
Reagovat
bardunek666
Karolína se nechce vzdát, Linda trošku kolaps
Reagovat
Dobry-den
Linda - koláááps
Reagovat
EllNino
Skládačka a Karolína teda naskutečná, to snad ani není ona ne
Reagovat
com
vsak to je dobre
Reagovat
EllNino
Nasazené "favoritky" venku

Sice to vypadá, že je v Doha vraždění favoritek, ale ony se do čtvrtfinále dostaly zatím 4 GS finalistky/vítězky :) a pořád se ještě může stát, že jich tam bude 8 (musely by vyhrát Karolína, Iga, Elena a u Penko s Vikou je to jedno, GS mají obě dvě)
Reagovat
SpacialRecognition
Tsurenko se odhlásila, jak já tu osobu nemám rád
Reagovat
EllNino
No takže Naomi odpočívá a naše holky se servou do krve a zítra si na jedné či druhé Naomi smlsne :)))
Reagovat
com
Karolina Vosaku prehrala pred mesicem.. Si to jeste musi pamatovat co na ni plati
Reagovat
GaelM
Zrovna s Osakou to nebude dlouhá přetahovaná, buď vystřílí naše holky a nebo sebe Ale víc bych věřil Lindě, Karolína už toho musí mít opravdu dost. Nejhorší by bylo, kdyby se zranila zrovna ve chvíli, kdy se jí vrací forma a bojovnost
Reagovat
Otmar
Kateřina dnes prohrát nemusela. Krutým způsobem doplatila na mizerii svého podání, ono to bez něj od jisté úrovně fakt nejde. Škoda. Maki to nešlo, moc šancí neměla.
Reagovat
SpacialRecognition
Kanár nebude, aspoň že tak. Slušný týden a něco pro Karolínu, teď nabrat síly do Dubaje
Reagovat
George_Renel
Češkobijka, bohužel, nezklamala.
Reagovat
EllNino
Markéta a Katka hrály obě mizerně, přitom své soupeřky už porazily, velká škoda
Reagovat
dadaft
Linda s Karolínou zatím naprosto vyrovnaně, tohle asi rozhodnou detaily jako např. tři neproměněné brejkboly v řadě...
Reagovat
dadaft
ale na returnu je Linda fakt dobrá, to je malé plus
Reagovat
Pavol
A tak sľubne to začalo.
Reagovat
EllNino
Od té doby, co si Markéta a Muška zajistily TM 2023, je to smutný příběh :/
Reagovat
dadaft
hm, možná se ukáže, že na tvrdém povrchu Markéta až tak silná nebude, není ani dost rychlý ani naopak dost pomalý, aby její zbraně vynikly...
Reagovat
EllNino
ano, máš pravdu, paradoxně větší šance pro ni vypadají na trávě a antuce, což i potvrzují výsledky (finále RG, titul Wimby), přirozenější pohyb a na betonu je prostě obrovská konkurence
Reagovat
makro99
Tokyo se hrálo na čem?
Reagovat
EllNino
Ale to byla zase specifická soutěž, repre (Markéta skoro neprohrává), bez diváků (tudíž bez tlaku), jasně, velká věc, i jinak má na pomalých betonech Markéta dobré výsledky, hlavně IW a Miami, uvidíme, spíš je to asi fakt tou nerozehraností, ona umí hrát na všem, ale na antuce a trávě tolik lidí hrát neumí a z toho by mohla vytěžit ještě úspěchy :))
Reagovat
lars
asi pomaly hard v narocnych klimat. podminkach. Nektere hardarky to nezvladaly. Badosa s ni skrecovala.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist