Rozhovory se známými lidmi, inspirace i rady, jak zkrotit rodinné finance, přináší nové podcasty na Proženy.cz

Hana Holubová 14. února 2024

Poslechněte si rozhovory s inspirativními lidmi, nahlédněte do jejich soukromí a zjistěte, jak opravdu žijí. Podcast Bubliny každé pondělí v novém dílu odhalí, co jste možná nevěděli o osobnostech českého showbyznysu. S podcastem O penězích se (ne)mluví se zase přesuneme do světa rodinných financí a rozpočtu. Oba pořady najdete ne webu Proženy.cz.  

Rozhovory s tuzemskými celebritami

Zajímá vás, jak žijí známé české osobnosti? Co jim dělá radost, jaké mají sny a plány, z čeho mají strach a co jim dělá starosti? Pak si nenechte ujít rozhovory Katky Osičkové ve videocastu Bubliny, který najdete na Proženy.cz. Sympatická moderátorka už vyzpovídala například Lucii Bílou, Janu Švandovou, Simonu Krainovou, Janu Krausovou, Helenu Vondráčkovou, ale i Jana Potměšila. V průběhu února se v online magazínu objeví rozhovor s Vendulou Pizingerovou nebo Berenikou Kohoutovou.

Finance v rodině nemusí být tabu

Jsou témata, která ženy neprobírají snad ani s nejlepšími kamarádkami. Jedním takovým mohou být například peníze. Podcast Michaely Rakové s názvem O penězích se (ne)mluví je zaměřený na rodinné finance a poradí, jak je lépe držet na uzdě. Se svými hosty moderátorka otevřeně mluví o nejrůznějších životních situacích, které jsou spojeny s penězi. Jak sestavit a udržet rodinný rozpočet, jak na finance z pohledu vztahu, jak si říct o vyšší plat, na co si dát pozor při podnikání na mateřské, ale i o tom, jak obnovovat šatník, ale zbytečně neutrácet. Poslechněte si v online magazínu Proženy.cz podcast o všem, co se týká financí a každodenních starostí s nimi spojenými.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích