Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Z ukradené platební karty chtěl neznámý pachatel vybrat peníze. Pátrá po něm policie

Žďárští kriminalisté pátrají po zatím neznámém muži, který se měl pokusit vybrat peníze z bankomatu s kradenou platební kartou. Tu ztratil spolu s celou peněženkou zahraniční biatlonový závodník. Během vyšetřování se policie podařilo získat snímek muže, po kterém nyní pátrají.

Hnědou koženou peněženku měl ztratit zahraniční biatlonový závodník v pondělí 11. února večer na parkovišti ve Vysočina aréně v Novém Městě na Moravě. V peněžence měl kromě platební karty také hotovost. 

„Zatím nezjištěný pachatel z peněženky odcizil peníze a platební kartu a peněženku následně odhodil u Vysočina arény. Platební kartu se pak muž snažil druhý den, tedy 12.února, použít u několika bankomatů v Brně,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Během vyšetřování případu se policii podařilo získat fotografii muže, kterého měly zachytit kamery u bankomatu, když se snažil nalezenou kartou vybrat peníze. „Pokud někdo pozná muže na snímcích, může kontaktovat linku tísňového volání 158 nebo přímo kriminalisty na telefonu 974 282 320,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Budějcká Drbna, Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z ukradené platební karty chtěl neznámý pachatel vybrat peníze. Pátrá po něm policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.