Hlavní obsah

Emirates hlásí tři miliony přepravených pasažérů z Prahy do Dubaje. Být jubilant se vyplatilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aerolinky Emirates dosáhly ve svém působení v České republice významného milníku – od roku 2010 do současnosti přepravily mezi Prahou a Dubají tři miliony cestujících. Jubilejnímu pasažérovi, který se svým doprovodem 14. února odletěl z Prahy, se rezervace letu na Valentýna více než vyplatila.

Foto: repro Emirates

Jubilejní pasažér získal bezplatný upgrade do business class až do finální australské destinace.

Článek

Let z Prahy do australského Sydney s přestupem v Dubaji si jubilejní třímiliontý pasažér linky rezervoval v ekonomické třídě. Na Letišti Václava Havla Praha (PRG) jej však při odbavení čekalo překvapení v podobě bezplatného upgradu do business class. A nejen do Dubaje.

Dvojice se jej dočkala i na druhý let z Dubaje do Sydney, který trvá bezmála 14 hodin. Kromě toho šťastný pasažér obdržel i hromadu drobných dárků.

Foto: Profimedia.cz

Letoun aerolinek Emirates

„Jsme velmi hrdí na to, že za 14 let působení Emirates v České republice jsme přepravili už tři miliony cestujících, což svědčí o oblíbenosti značky a loajalitě našich zákazníků. A právě proto jsme chtěli třímiliontému cestujícímu a jeho doprovodu zpestřit zážitek z letu ještě více,“ uvedl Country Manager Emirates pro ČR Bořivoj Trejbal.

Lety operuje už výhradně „triplsedma“

Značná část pasažérů byla z Prahy do Dubaje přepravena ještě na palubě legendárního Airbusu A380, který disponoval i nefalšovaným pravým barem umístěným v byznysové třídě. Letoun A380 se však na linku Praha-Dubaj po covidové pandemii už nevrátil a lety jsou tak už několik let operovány výhradně letounem Boeing 777-300ER.

„Gratulujeme společnosti Emirates ke třem milionům přepravených cestujících na lince Praha-Dubaj. Cestující mohou již bezmála 14 let využívat jejich skvělých služeb nejen na cestách do Dubaje, ale i na navazujících letech do dalších destinací v jejich široké síti. Do dalších let jim přejeme spousty spokojených zákazníků na palubách, a to nejen na lince mezi Dubají a Prahou,“ uvedl ředitel Leteckého obchodu Letiště Praha Jaroslav Filip.

Nejoblíbenější destinací cestovatelů zůstává Dubaj. Praha je na 17. místě v Evropě

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám