Ewan McGregor a Anne Hathaway chystají dinosauří velkofilm

Ewan McGregor a Anne Hathaway chystají dinosauří velkofilm | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Na obří plátna IMAX míří vzrušující jízda plná ostrých zubů.

V přípravě je Jurský svět 4. Dinosaury divákům s chutí nabízejí nejrůznější béčka, jako třeba nedávné We Hunt Giants. Ještěři se nicméně v poslední době dostávají do mainstreamové kinematografie i mimo jurskou sérii. A nebavíme se jen o krátkém dávnověkém prologu z Mega 2: Příkop, kde jsme rychle nakoukli do druhohor. Loni dinosaurům čelil Adam Driver v akční sci-fi 65 a obávat se jich budou také Ewan McGregor a Anne Hathaway. Ty asi není třeba dlouze představovat. On se proslavil jako Obi-Wan Kenobi a Renton z Trainspottingu, ona je držitelka Oscara za Bídníky, která pro část diváků už navždy bude princeznou Genovie.

O tajuplném projektu jsme poprvé psali zhruba před rokem, od té doby se přidal McGregor a dozvěděli jsme se zase o fous víc. Co je nejdůležitější, novinka se aktivně posouvá kupředu, nevypadá to, že by šlo o jeden z případů, kdy po prvotním oznámení film zmizí v propadlišti dějin.

Dle kusých informací, jež máme, hrají Anne a Ewan rodiče, kteří spolu se svými dětmi v 80. letech minulého století zažívají rodinné dobrodružství s dinosaury. Představitelé dětských rolí se momentálně hledají. Film je popisovaný jako „vzrušující jízda“ a má být natáčený na kamery IMAX, což signalizuje, že půjde o velkofilm a ne nějakou rodinnou komedii, kde se rodinné trable budou točit kolem jedné umouněné ještěrky.

Film připravuje společnost Warner Bros., můžeme tedy počítat s tím, že IMAX biják skutečně zamíří do kin, jak se sluší a patří. Produkuje J.J. Abrams (Star Wars, Star Trek, Super 8). Scénář napsal a režíruje David Robert Mitchell, což je pro film podobného typu zajímavá volba. David se se snímky Neutečeš a Záhada Silver Lake dosud profiloval jako hloubavý autor se zaměřením na charaktery a sdělení. Vidět v jeho podání dobrodružnou zábavu je tak rozhodně lákavá představa. Zatím není jisté, kdy bychom se mohli dinosauřího filmu dočkat, protože letos by měl Mitchell točit pokračování hororu Neutečeš.

Titulní foto je ilustrační, z Jurského světa

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 3

Ewan McGregor a Anne Hathaway chystají dinosauří velkofilm | Fandíme filmu Ewan McGregor a Anne Hathaway chystají dinosauří velkofilm | Fandíme filmu Ewan McGregor a Anne Hathaway chystají dinosauří velkofilm | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest