Dětští herci ze seriálu Pipi Dlouhá Punčocha se výrazně změnili. Ze zrzavé holčičky je dnes blondýna

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Pipi Dlouha Puncocha
Zdroj: Profimedia

Pipi Dlouhou Punčochu známe všichni. I ti, kdo neznají její příběh, vědí, jak vypadá zrzavá holčička s culíky a pihami na tvářích. Její představitelku byste ale po letech pravděpodobně nepoznali. Inger Nilsson je 64 let a s blonďatými vlasy nepřipomíná malou zrzku ani trochu.

Poprvé si Pipi Dlouhou Punčochu zahrála v roce 1969. Švédská herečka dokonce za ztvárnění postavy dostala ve Španělsku v roce 1975 ocenění TP de Oro. Během svého života se věnovala zpěvu, divadelnímu herectví, přivydělávala si ale i jako sekretářka, uvádí Essa News.

Bohatou se díky roli nestala

Inger bylo 10 let, když si zahrála svou největší roli. Dokonce tehdy ve švédštině nazpívala ke snímku titulní píseň. Ani herecky, ani hudebně se jí nicméně nepodařilo vydělat velké peníze, píše TV Guru.

V 70. letech se Nilsson pokoušela prorazit v hudebním průmyslu, bohužel ale neměla příliš štěstí. A tak si ke své umělecké kariéře musela přivydělávat právě i kancelářskou prací. V současné době se živí ve Švédsku především divadelním herectvím, prozradil web Amo Mama.

Změna k nepoznání

Inger Nilsson má dnes delší blonďaté vlasy, na tváři neustále veselý úsměv a její pronikavě modré oči uchvátí nejednoho diváka jejích představení. Sympatická žena na svůj věk působí velmi dobře, zrzavou holčičku by v ní ale hledal málokdo.

A rozhodně není jedinou herečkou ze snímku, která se změnila. Většina z vás by nejspíš nepoznala ani představitele dalších dětských rolí. Změnili se také blonďák Tommy a malá Annika.

Ačkoli dnes herci vypadají úplně jinak, na roli ve slavném seriálu nejspíš nikdo z nich do smrti nezapomene. Inger Nilsson, Maria Persson a Pär Sundberg pro mnoho z nás navždy zůstanou především dětmi, které bavily svět už před mnoha lety.

Zdroj: Essa News, Amo Mama, Kafe, TV Guru, Facebook

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články