Hodnotíme Česko-Slovenský ples! Jak přišli oblečení hvězdní hosté? Vybrali jsme to nejzajímavější!
Zdroj: herminapress

Hodnotíme Česko-Slovenský ples! Jak přišli oblečení hvězdní hosté? Vybrali jsme to nejzajímavější!

Vytvořeno dne 17.02.2024

Další z velkých a dlouho očekávaných plesů je tady! Plesová sezóna se z Brna přesunula do Prahy a Obecní dům dnes večer přivítal hosty na Česko-Slovenském plese. Před třemi týdny na Plese jako Brno jsme vám ohodnotili outfity známých tváří. Některé dámy vynesly nádherné róby, ale našly jsme i nepovedené kousky. Dnes se podíváme, kdo v Praze zabodoval nebo kdo šlápnul vedle. Napište nám, kdo se z naší galerie líbil vám a koho byste poslali domů převléknout?

Modelka a moderátorka Radka Rosická vsadila na červenou a udělala dobře! Úzké korzetové šaty s rozšířením u kolen jí moc slušely a vynikla tak její velmi štíhlá postava! Líbí se nám i jemné líčení a stříbrné psaníčko. Jen náhrdelník mohl být trošku decentnější.

Herečka Denisa Pfauserová vypadala jako víla. Béžové šaty s velkým výstřihem poseté růžovými 3D květy byly skvělou volbou! Dokonalým líčením a jednoduchým psaníčkem s lodičkami ve stejné barvě už jen celý outfit podtrhla! Denisu musíme moc pochválit a dáváme 1*.

Šaty, které oblékla přítelkyně Matěje Dejdara Sára jsme již v loňském roce mohli jednou vidět. Vzpomínáte si na módní policii z finále Elite model look na Pražském hradě? Tenkrát je oblékla Iva Kubelková a moc jí slušely! I Sára v nich vypadá skvěle a na takovou akci se hodí. Podívejte se do galerie staršího článku a porovnejte, které z dam šaty více sluší. Jinak pánové pozor! Klasický smoking by rozparek rozhodně mít neměl! 

Moderátorka a modelka Gabriela Lašková, která nedávno odtajnila své třetí těhotenství, již mohla v klidu přijít v úzkých šatech. A že to byla dobrá volba! Béžové úzké šaty s rolákem a dlouhými rukávy až na zem vypadají na Gábině skvostně! Perfektní účes, doplňky i šperky, prostě nemáme co vytknout!

Herečka Andrea Růžičková zvolila neobvyklou žlutou barvu. Šaty jsou sice pěkné, ale na Andree vypadají docela usedle. Příště bychom vybrali trošku odvážnější nebo zajímavější střih šatů.

Influencerka Dominika Myslivcová se inspirovala u Nely Slovákové na plese v Brně. Šaty měly střih jako přes kopírák jen místo zelené měly červenou barvu. Dominice odvážný model s průstřihem v oblasti dekoltu a vysokým rozparkem slušel. Líbí se nám i stříbrné doplňky a střevíčky. Dominiko, dobrá volba!

Manželka Karlose Vémoly, Lela Vémola dnešní výběr modelu docela odbyla. Tmavé úzké šaty s rolákem, vysokým rozparkem a ozdobnými peříčky na zápěstí by byly ještě dobré. Kdyby k nim však zvládla zkombinovat jiné psaníčko a střevíčky. S těmi udělala opravdu krok vedle. Tak třeba příště.

 

 

 

Default User Image
Luděk, 18.02.2024 13:53
Proč jsou v galerii vícekrát dvě fota za sebou stejná? Nemluvě o tom, že jsou nekvalitní a nesouhlasí popis s fotografií