Celebrity

19. února 2024 06:30

David Laštovka

Herec Petr Batěk je trojnásobným otcem. S rodinou žije v luxusním bytě v novostavbě

Petr Batěk bydlení

Herec Petr Batěk je původem Plzeňák, do Prahy ho zavedla umělecká kariéra. Na život v hlavním městě si zvykl a dnes už by neměnil. Redakci webu Prima Ženy nechal nahlédnout do svého bytu, který si před půl rokem pořídil se svou nynější partnerkou Marcelou, s níž má rok a půl starou dceru Bellu. Jak to u nich doma vypadá?

Herec Petr Batěk, který má ze dvou předchozích manželství dvě starší děti, nedávno založil novou rodinu. Když se seznámil se svojí nynější partnerkou Marcelou a narodila se jim dcera Bella, řešili otázku bydlení. Nakonec se rozhodli, že si v Praze pronajmou větší byt v luxusní novostavbě.

„Je to byt kategorie tři plus jedna, s krásnou terasou, má to asi osmdesát metrů čtverečních. Je tu nádherný výhled. Když ráno vstáváme, kocháme se pohledem na centrum města. Hlavně je to ale pro nás strategické místo, všude to máme blízko,“ přiblížil Petr Batěk redakci webu Prima Ženy.

Když se stěhovali, byt už byl téměř kompletně vybaven. „Většina věcí tu byla, včetně kuchyně nebo gauče. Prostě takový ten základ. Zbytek jsme si dovybavili. Na stylu se s Marcelkou bez problémů shodneme. Máme podobný vkus,“ prozradil herec.

Čtěte také: Herec Pavel Batěk se rozvedl. Jeho exmanželka popsala strach, který ji sužoval

Partnerka je nejraději v obýváků, on v ložnici

Nejoblíbenější místností je pro něj ložnice, kterou využívá i jako hudební zkušebnu. Mezi jeho velké záliby totiž patří muzika. „Zrovna s Davidem Vostrým dokončujeme mé druhé album Cesta ven, které bude oproti prvnímu o trochu víc rockovější. Mám několik hudebních projektů. Třeba P. H. Band. S bráchou máme už třicet let The Doors revival, kde hraji na bicí a mám i svůj recitál, kde se sám doprovázím na kytaru,“ poznamenal o své vášni Petr Batěk. Jeho bratrem je Pavel Batěk, taktéž herec, kterého můžete vídat každou neděli v seriálu FTV Prima Sedm schodů k moci v roli novináře Krčky.

Partnerka Marcela tráví nejvíce času v obývacím pokoji, který jí slouží zároveň jako pracovna. Vyučuje děti anglický jazyk. „Doma to máme rozdělené tak, že já nedělám nic a manželka všechno,“ prohlásil s úsměvem Petr Batěk.

Toto bydlení ale považují za dočasné. „V budoucnu bychom chtěli něco vlastního a většího, kde by byl prostor pro naše aktivity. Ještě nevíme, jestli se rozhodneme pro nějaký domek, ale spíše asi nějaký byt. Oba jsme původem Západočeši, já z Plzně, Marcelka z Ostrova u Karlových Varů, ale už kvůli práci budeme chtít zůstat v Praze,“ nastínil plány Petr Batěk, který má hodně práce v divadle i před kamerou. Televizní diváci ho mohli vidět například v seriálech Krejzovi, Modrý kód, Hvězdy nad hlavou nebo Duch, kde si zahrál s o dva roky mladším bratrem Pavlem postavy kriminalistů.  „V brzké době by se měla natáčet třetí řada, tak se moc těším," uzavřel herec.

Petr Batěk prozradil, jak moc jsou na sebe s bráchou Pavlem napojení:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.