Zpěvačce Martě Jandové „osvobodili nohu od želez“

Před několika málo dny připravila Marta Jandová pro své fanoušky na Instagramu originální hádanku. Publikovala fotografii, na níž byl sáček se šesti šroubky a ještě s jedním kovovým předmětem, který měl podobu devíti spojených kroužků. Otázka byla „jednoduchá“, zpěvačka se svých sledujících ptala, co si myslí, že to je.

Česká vynalézavost nezná mezí

V komentářích k příspěvku se tak hned začaly množit rozmanité odpovědi, z nichž některé jsou bezesporu dokladem české kreativity i smyslu pro humor. Pouta pro stonožku, originální šperk, důvod častých osobních prohlídek na letišti, rovnátka, předměty nalezené v pračce po vyprání montérek či „zbytky“ po smontování nábytku – to byly jen některé z mnoha vtipných odpovědí, které se v diskusi objevily.

Pravdou je, že se ale našli i fanoušci, kteří „dotyčný předmět“ dobře poznali, přičemž většinou jim k tomu pomohly vlastní zkušenosti. Jednalo se o šroubky po operaci zlomené nohy. Sama zpěvačka pak o den později též zveřejnila příspěvek s další fotografií a komentářem, který vše objasnil.

Za vše mohl pád ze schodů

V roce 2017 spadla Marta Jandová nešťastně ze schodů a výsledkem byla zlomenina páté nártní kosti. Původně jí dali nohu „jen“ do sádry, ale poté se ukázalo, že bude nutná operace. Jejím výsledkem bylo „malé železářství“, kterým zpěvačce zlomenou kost zafixovali. Nyní téměř po sedmi letech od úrazu konečně nadešel čas šroubky a dlahu odstranit.

I u tohoto příspěvku se samozřejmě ihned strhla velká diskuse fanoušků, která většina zahrnovala přání brzkého uzdravení. Našli se ale i tací, kteří se zpěvačku snažili svými komentáři rozesmát. Například jedna obdivovatelka se přiznala k tomu, že kdyby to nebyl rentgenový snímek, myslela by si, že jde o prstýnky na noze.

Zdroj: Instagram/marta.jandova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu