David Matásek je zpět jako Michal Bříza a po pauze se vrací do seriálu Polda i Igor Orozovič

David Matásek je zpět jako Michal Bříza a po pauze se vrací do seriálu Polda i Igor Orozovič
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na diváky, kteří si humorný krimi seriál Polda oblíbili, čeká v nové sérii osm dílů, ve kterých půjde o vraždy. Bývalý šéf Martin Fišer už odešel do penze a věnuje se spolu s partnerkou malé hospůdce, kam si policisté rádi zajdou posedět.

Michal bilancuje svůj život a přemýšlí, zda už by nebyl čas pověsit profesi na hřebík. Jenže přece jen kus života mu byl ukraden, a tak se ještě necítí připraven aktivní část života uzavřít.

Zdroj: FTV Prima

Na policejním oddělení je pár změn. Vztah s Táňou (Jana Kolesárová) Michalovi nevyšel, navíc je Táňa jeho nadřízenou. Michal se tak začal více věnovat dceři (Elizaveta Maximová), a když už kvůli kómatu přišel o její dětství a dospívání, tak se snaží alespoň si užít roli dědečka.

V práci už není Michal tak akční a chce si věci promyslet předtím, než začne jednat. Přece jen už i on trochu zpohodlněl. Milým zpestřením seriálu je návrat Igora Orozoviče. Ten však už nebude tvořit dvojku s Michalem, ale bude na svého bývalého parťáka a jeho mladšího kolegu (Vladimír Polívka) dohlížet z šéfovské židle a nutit je vyplňovat správně a včas všechna hlášení k probíhajícímu vyšetřování.

Tvůrci chtěli děj oživit a sáhli po osvědčeném způsobu, kterým je nová postava

V policejní laboratoři začne pracovat mladá docentka Tereza Slámová (Barbora Bezáková). Tereza je velmi chytrá a vtipná a od prvního dne se bude lehce popichovat s Michalem, který je proslulý svou upřímností.

Táňa bude na všechny své ovečky dohlížet, a tak v její ordinaci bude živo.

Víte, i Polda se dočká lásky a štěstí. Byl jsem docela překvapený z toho, jakým způsobem je to napsané. Je to vlastně hrozně dobře uděláno,

lehce naznačil osud své postavy David Matásek.

Spolu se sympatickou dvojicí kriminalistů se diváci podívají do zákulisí natáčení televizního seriálu, do světa realitních makléřů, na golfové hřiště, do životů členů rockové kapely, na lov i do holičství. Tam všude se vraždilo.

Zdroj: FTV Prima

Ani seriál Polda nezůstal pozadu a do natáčení zapojil lokace v cizině. Poslední natáčení této série se odehrálo ve Španělsku, kde byl štáb 4 dny. V seriálu se tak objeví Barcelona a překvapivé události zasáhnou hlavně Michala Břízu.

V jednotlivých epizodách se objeví Kateřina Brožová, Jan Čenský, Tomáš Matonoha, Petr Čtvrtníček, Martin Preiss nebo Jana Stryková.

Zdroje článku: