Hazardovo tajemství. Kromě soupeřů bojoval také s láskou k pivu, v letní pauze si dopřával

Hazardovo tajemství. Kromě soupeřů bojoval také s láskou k pivu, v letní pauze si dopřával

Má už po kariéře, tak se nemusí bát prozradit médiím i nějaké to tajemství. Bývalý belgický reprezentant Eden Hazard přiznal, že jako hráč vedl neustálý boj je svojí hmotností. Přibíral kvůli svému životnímu stylu. Hvězdný Belgičan to uvedl v podcastu jeho bývalého spoluhráče z Chelsea Johna Obiho Mikela. Informaci pak převzal server walfoot.be.

Eden Hazard se choval vždy čestně, nebál se žádné otázky a ani v odpovědích se nebál dát najevo svůj názor. Žádné tíma nebylo tabu, píše se na walfoot.be. Proto není divu, že se Hazard otevřel v podcastu Obi Mikela a promluvil o svém svém životním stylu a své váze. Právě tyto věci mu byly dlouho vytýkány během angažmá v Realu Madrid.

„Každé léto jsem přibral mezi čtyřmi a pěti kilogramy. Říkal jsem si, že za těch deset měsíců jsem toho zvládl tolik, že v období přestávky prostě budu odpočívat. Fotbal jsem mohl hrát s dětmi na pláži, to bylo bez problémů, ale víc po mně nechtějte,“ vysvětlil Belgičan, jak probíhala letní pauza v jeho podání.

Dopřával si také hojně pěnivého moku. Ani tím se netajil. „Jako Belgičané milujeme pivo, protože moje země má nejlepší piva. Neříkám, že jsem dřív pil každý den, protože to není pravda, ale občas jsem si po dobré hře dovolil dát pivo nebo dvě, a to bylo dobré. Ten pocit byl ještě příjemnější, když jsem právě odehrál dobrý zápas,“ konstatoval Hazard.

Jenže během působení v Realu Madrid brzdily Belgičana zdravotní problémy a nakonec kvůli nim i ukončil kariéru. „Zranil jsem se, byl na operaci v Dallasu, a když jsem se vrátil, zabrzdil fotbal covid," vzpomínal Hazard.

Guardiola přiznal přešlap a omluvil se bývalému hráči Citizens. Jedna chyba za osm let, to není špatné, hájil se

"Byl jsem doma a zotavoval se sám. Neměl jsem fyzioterapeuta. Kdybych mohl změnit jednu věc, bylo by to právě tohle. Po koronaviru jsem se vrátil na hřiště a hnal své tělo do extrému. Ale můj kotník nebyl v pořádku. Když jsme se stali šampiony, řekl jsem trenérovi, že už více udělat nemohu," konstatoval známý fotbalista.

Trenér Zidane pak slyšel nepříjemnou zprávu. "Končím. Bolí mě tělo. Potřebuji se pořádně zotavit,“ řekl bývalý belgický reprezentant, který tak ukončil hráčskou kariéru ve 32 letech. Zahrál si za Lille, Chelsea a Real Madrid, všude sbíral trofeje.

Během působení v Chelsea byl pak považován Hazard za jednoho z nejlepších hráčů světa. I proto za něj v červnu 2019 Real Madrid vysázel 115 milionů eur. Po zranění, které utrpěl ve své první sezoně v zápase Ligy mistrů proti PSG, se už Hazardovi nikdy nepodařilo vrátit se do nejlepší formy. A to i vinou dalších zdravotních problémů.