Ve Fashion Areně odstartovala inspirativní fitness výzva zaměřená na rovnováhu těla a duše

Od 15. února do 10. března 2024 probíhá v rámci outletového centra Fashion Arena Prague Outlet speciální výzva na téma fyzického i duševního zdraví. Koncept s názvem Find Your Flow se nese v duchu duševního zdraví, životní rovnováhy a sebeuvědomění. Výzva trvá 25 dní a připojit se může každý, kdo se chce stát lepší verzí sebe sama.

Na každý den výzvy je pro účastníky připraven jeden úkol, například vaření nutričně vyváženého jídla, poslech seberozvojového podcastu či meditace.

Součástí výzvy Find Your Flow jsou také čtyři lifestreamy odborníků na instagramovém účtu @fashionarenapragueoutlet. Účastníci se mohou těšit na zdravé stravování s Veronikou Duží, přednášku o mentálním zdraví Jany Albrechtové či silový trénink vedený Anetou Mitušinovou. Součástí programu jsou i pravidelné soutěže o soukromé lekce, coaching a další hodnotné ceny.

V souvislosti s fitness challenge mohou zákazníci Fashion Areny v termínu od 15. února až do 10. března nakoupit cenově výhodné sportovní oblečení a značkové doplňky. Na členy Fashion Clubu navíc čeká sleva 25 % v obchodě Under Armour. Více informací k celé fitness challenge naleznete zde.

You may also like...