Jaroslav Komínek

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2024 8:17:00

Zásah policie. Tak uvidíme, co všechno vyplave

Zásah policie. Tak uvidíme, co všechno vyplave

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zásahu NCOZ na ředitelství nemocnic Ústeckého kraje.

 Za dlouhých 8 let naší vlády v Ústeckém kraji se nestalo, aby policie, natož nějaká její speciální složka, zasahovala na krajském úřadě nebo v nějaké krajské organizaci.

To bylo běžné pod vedením ODS před námi a bohužel i za vedení ODS a ANO po nás.

Není se ale čemu divit. Začalo to už na začátku jejich vládnutí, když zrušili hotové soutěže na rekonstrukci nemocnic v Chomutově, Děčíně a v Ústí nad Labem, aby je vzápětí přesoutěžili po svém. O 280 milionů korun dráž.

Ještě stále mi zní v uších, jak současný náměstek hejtmana Kulhánek z ODS na začátku jejich vládnutí vykládal, že v Krajské zdravotní a krajských organizacích začne vše řešit policie. Ukazuje se, že měl pravdu. Jen určitě nemyslel, že policisté zaklepou na dveře po jejich vládnutí, ne po tom našem.

Tak uvidíme, co všechno vyplave…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama