Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) se stala dvojnásobnou maminkou. S manželem Fabriziem Sestinim přivítali na světě druhou dceru. Holčičkou se sportovkyně už stihla pochlubit.

Radostnou zprávu sdílela Andrea na svém účtu na sociální síti. „Je to tu. Bea,“ napsala k videu, ve kterém natočila dětskou postýlku, ve které leží její holčička. „Nová láska do rodiny, kdo tipoval holku, tak se trefil. Růžová pofrčí u nás doma dál,“ dodala tenistka, které už dělá radost prvorozená dcera Isabellka.

To, zda budou mít holčičku, nebo chlapečka, si Sestini s manželem nechávali pro sebe. Požehnaný stav se Andree dařilo tajit až do 6. měsíce, kdy se na podzim loňského roku poprvé s bříškem objevila na slavnostním večeru StarDance.

S malou dcerkou sdílela tenistka cestu za miminkem od samého začátku. „Prožívá se mnou celou tuhle etapu toho, že chceme miminko a zda se daří, či nedaří. Tohle jsem s ní řešila od začátku a ona se moc těší. Tak uvidíme, jaký bude střet s realitou pro jedináčka,“ svěřila se Super.cz Hlaváčková před pár měsíci.

K radostné zprávě, kterou s fanoušky sdílela, jí začali okamžitě všichni gratulovat. „Moc gratuluji k další princezně! Hodně zdraví a pohody (a spánku) celé rodině!“ napsala jedna z fanynek. „Krásná zpráva, moc gratuluji. Ať žije Bea, je šťastná a zdravá!“ stálo v další zprávě. Srdíčko zaslala i její kolegyně, tenistka Barbora Strýcová, která se aktuálně těší také na druhého potomka.

Reklama

Další články

Načítám