Americká vláda vydala novou velkou aktualizaci ve svém vyšetřování UFO

UFO, nebo jak je nazývá vláda, UAP, začínají být brány trochu vážněji. Už nejsou zavrhovány jako výsledek hyperaktivní představivosti někoho, kdo sledoval “Blízká setkání třetího druhu” Stevena Spielberga příliš pozdě v noci; jsou skutečnou vědeckou anomálií, která se stala novým výzkumným zaměřením jak NASA, tak Pentagonu.

Poté, co bývalý americký zpravodajský důstojník a informátor David Grusch řekl v červnu NewsNation, že UFO jsou skutečná a že americká vláda vlastní takové havarované objekty, on a dva další informátoři svědčili před kongresovým slyšením o UFO v červenci.

Grusch a jeho kolegové informátoři, oba bývalí piloti námořnictva, podrobně popsali své zkušenosti z první ruky s neidentifikovanými vzdušnými jevy, které demonstrovaly chování, o kterém řekli, že nemůže být replikováno lidskou technologií.

Ministerstvo obrany USA v červenci 2022 znovu zřídilo svůj All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), aby vedl sledování a výzkum údajných UFO.

Šéf AARO v dubnu vypověděl, že Pentagon dosud neodhalil “žádné věrohodné důkazy o mimozemské aktivitě, mimozemské technologii nebo objektech, které by odporovaly známým fyzikálním zákonům”.

Po zářijovém zveřejnění rok trvající studie NASA o UFO agentura uvedla, že začne zesilovat své studium těchto neidentifikovaných jevů.

Přejít nahoru