Bratr Jana Bendiga skončil v nemocnici. S Lucií Bikárovou měli na dálnici hrozivou nehodu

Marsell Bendig se svým manažerem a zpěvačkou Lucií Bikárovou měli na dálnici po cestě z koncertu děsivou nehodu, informoval deník Blesk. Bratr zpěváka Jana Bendiga měl při nárazu rozbít hlavou okénko, v nemocnici proto dostal fixační límec na krční páteř. Záběry z nehody vypadají děsivě, zranění posádky vozu byla naštěstí jen lehčí.

Marsell s Lucií vystupovali v pátek jako předskokani na koncertě Jana Bendiga ve Znojmě. Domů je vezl Marsellův manažer. „Nezvládl jsem řízení, je to moje chyba. Začalo sněžit a vozovka byla kluzká. Jsem z toho hrozně špatný,“ sdělil Blesku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bendig se chtěl zviditelnit, ale šlápl vedle, vysvětluje psycholožka kauzu s moukou

Janova mladšího bratra převezli s podezřením na vnitřní krvácení do nemocnice. Vážné poranění se nakonec nepotvrdilo, zpěvák však dostal fixační límec. Obavy mají všichni o Bikárovou, která nedávno prodělala operaci ucha. „Doufáme, že jí ten náraz sluch nepoškodí,“ dodal Bendigův manažer. Jan Bendig, který se o incidentu dozvěděl až po koncertě, „se v zákulisí složil“, uvedl zdroj Blesku.

Nehodu na dálnici potvrdil i mluvčí záchranářů kraje Vysočina Petr Janáček: „Před půlnocí jsme na 107. kilometru zasahovali. Po dopravní nehodě byly ošetřeny dvě osoby, které byly převezeny do nemocnice v Jihlavě s lehčími zraněními.“ Podle policejní mluvčí Dany Čírtkové dostalo vozidlo smyk, dechová zkouška i test na drogy byly u řidiče negativní.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvák Jan Bendig poděkoval fanouškům za podporu

Tagy: