Crossbody ledvinky jako detektor vkusu: Cina s Lewandowskou si je pletou s neprůstřelnou vestou, Barešová naopak inspiruje

Simona Lewandowská (24) a Jan Cina (35) nosit crossbody tašky a ledvinky neumí, Eva Podzimková (34) naopak ano
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Simona Lewandowská oblékla na nedávnou premiéru filmu Sucho romantické bledě modré šaty, které přepásala koženou hnědou ledvinkou.Herečka Simona Lewandowská působila na filmové premiéře dojmem, že se nemůže rozhodnout mezi dvěma rozdílnými outfity.Herečka Simona Lewandowská nakonec díky kožené ledvince alespoň ladila se svým přítelem Goranem Maiello. Také herec Jan Cina vyrazil na premiéru filmu Sucho ověšený tmavě modrou koženou ledvinkou.+ 28 fotek+ 29 fotek

Crossbody nošené ledvinky či kožené brašny se mohou snadno proměnit v podivný postroj, pokud je nezvládnete správně vyladit se zbytkem outfitu. Herečka Simona Lewandowská (24) stejně jako herec Jan Cina (35) nedávno názorně předvedli, jak výrazným prvkem jejich kožený doplněk je - a jak jej rozhodně nekombinovat. Skvěle si naopak s ledvinkou poradily herečky Denisa Barešová (28), Štěpánka Fingerhutová (27) nebo Eva Podzimková (34). Jak na to?  

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 02. 2024 12:00

Jak zrádné může být trendy nošení crossbody ledvinek a kožených brašen, o tom se nedávno rozepsala módní redaktorka Lifee, Jana Elfmarková. Nabízí se hlavně slova jako střídmost, jednoduchost a elegance. "Z doplňku se ve vteřině stane středobod celého vašeho modelu, proto vždy dobře vybírejte, aby kousek, který do šatníku takto zařadíte, korespondoval s většinou vaší stávající garderoby, nerozbil ji, ale příjemně ji doplnil," radí naše módní odbornice a vy se můžete v naší velké fotogalerii přesvědčit, že ne všechny známé osobnosti toto pravidlo dodržely.

Simona Lewandowská jako princezna s ledvinkou

Herečka Simona Lewandowská (24) vyrazila na nedávnou premiéru filmu Sucho do pražské Lucerny v romantických bledě modrých šatech, přičemž přes prsa si přehodila tmavě hnědou koženou ledvinku. S tou herečka ještě sladila černé silonky a černé kožené kozačky.

Kombinace bledě modré a tmavě hnědé se bohužel ukázala jako velmi málo funkční a půvabná mladá herečka tak nakonec působila dojmem, že si před odchodem nemohla vybrat, za co se vlastně oblékne - za něžnou princeznu nebo za drsnou kovbojku? V konečném důsledku tak ladila Simona Lewandowská alespoň se svým italským přítelem Goranem Maiello (23), který na premiéru přišel v tmavě hnědé kožené košili.

Jan Cina s ledvinkou namísto neprůstřelné vesty

Herec Jan Cina (35) předstoupil před fotografy na premiéře snímku Sucho v podobně diskutabilním modelu, jako Simona Lewandowská, a také jemu dominovala velká tmavě modrá kožená brašna. Cina velkou brašnou přepásal zelené vzorované sako, ke kterému oblékl vínové kalhoty s bílým proužkem a nazul černá lakovaná pérka. Překombinovaný outfit korunoval herec nápadným knírkem pod nosem.

Tmavě modrou crossbody brašnu se Cina neobtěžoval sundat ani před fotografy, proto působí dojmem, jako by snad na jeho hrudi suplovala neprůstřelnou vestu. Nezasvěcený divák potom váhá, čemu přesně věnovat pozornost - obličeji známého herce, nebo brašně, která se nevybíravě hlásí o pozornost?

Denisa Barešová kombinuje bílé šaty se zelenou kůží

Herečka Denisa Barešová (28) kombinuje oproti svým kolegům svoji výrazně zelenou koženou ledvinku výhradně s jednoduchým a hlavně jednobarevným outfitem, proto ve výsledku mladá herečka působí trendy, elegantně a díky zajímavému doplňku nás i v davu zaujme svým neotřelým vkusem. Potom je jedno, zda oblékne bílé večerní šaty, přepásá je koženým doplňkem a vyrazí na slavnostní filmovou premiéru, nebo hned druhý den tuto svoji zelenou ledvinku vynese k obyčejnému černému tričku.

Barešová naštěstí není jediná, kdo kouzlo stylingu výrazné crossbody ledvinky správně pochopil. Neotřelým inspirativním outfitem s ledvinkou už nás na společenských akcích zaujaly také herečky Štěpánka Fingerhutová (27), Eva Podzimková (34), Michaela Tomešová (32) nebo Nikol Kouklová (34).

Na fotografie českých celebrit, které propadly trendu crossbody ledvinek, a také na jejich nápadité outfity se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články