Bude z nejmladšího syna Evy Herzigové módní fotograf? Maminku fotí skvěle

Jméno Evy Herzigové znají i ti, kteří se jinak o módu příliš nezajímají. V 90. letech patřila mezi nejžádanější topmodelky světa a ani dnes by se na přehlídkových molech rozhodně neztratila. I když sama předvádí již jen výjimečně, svět módy je stále důležitou součástí jejího života. I proto si minulý týden nenechala ujít „svátek módy“, který se konal v italském Miláně. Zajímavostí bylo, že tentokrát dorazila i s nečekaným doprovodem.

Maminka před objektivem, syn za objektivem

Sympatická topmodelka totiž na slavnou prezentaci nejnovějších návrhů luxusních módních značek přijela se svým nejmladším synem Edwardem. Ten maminku nejen doprovázel, ale ujal se také role jejího dvorního fotografa.

Nutno uznat, že talent mu rozhodně nechybí. Eva Herzigová na svém instagramovém profilu zveřejnila několik snímků, jejichž autorem je její synek, a slova chvály od mnoha fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat.

Slova uznání i od Terezy Maxové

Malého Edwarda pochválila i topmodelka Tereza Maxová. Právě s ní Eva Herzigová odjela v roce 1989 vlakem do Paříže dobýt svět módy. Oběma se to povedlo a díky společným začátkům je dodnes pojí přátelství.

Mimochodem Eva Herzigová je trojnásobnou maminkou. Nejstarší syn George oslaví letos sedmnácté, prostřední Philipe třinácté a nejmladší Edward jedenácté narozeniny. Otcem všech tří synů je italský podnikatel Gregorio Marsiaj.

Milán a móda

Milánský týden módy je vždy jednou z nejočekávanějších módních akcí roku. Není tedy divu, že kromě Evy Herzigové si ho nenechala ujít i celá řada dalších osobností ze světa módy i filmu, například herečky Emma Watson či Eva Green.

Jeho první ročník se uskutečnil již v roce 1958. Veletrh se koná dvakrát ročně, v únoru či březnu se představují modely a kolekce pro příští podzim a zimu, v září či říjnu návrháři prezentují modely a kolekce pro příští jaro a léto. Společně s týdny módy v Paříži, Londýně a New Yorku je součástí tak zvané „velké čtyřky“ světových týdnů módy.

Zdroj: Instagram/evaherzigova, milanofashionweek.cameramoda.it

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu