Kvízová dáma si přijede zazpívat s cimbálovkou do Slováckého divadla

V sobotu 2. března se ve Slováckém divadle uskuteční další natáčení rozhlasového pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka. Vedle herce Slováckého divadla a držitele Ceny Thálie Tomáše Šulaje bude hostem pořadu i kvízová dáma Dagmar Jandová z televizní soutěže Na lovu.

Dagmar Jandová přijede Na pohovku Jožky Kubáníka

„Když mě Jožka na Pohovku pozval, bylo to pro mě překvapení, protože jsem nikdy před tolika lidmi naživo nemluvila. Brala jsem to ale tak, že to je nová zkušenost a výzva, a moc dlouho jsem se nerozmýšlela,“ svěřila se kvízová dáma z populárního pořadu TV Nova.

Hosté pořadu si ovšem s moderátorem a autorem pořadu Jožkou Kubáníkem nejen povídají, ale taky zpívají s cimbálovou muzikou Cifra. „Nemám školený hlas, nikdy jsem se zpívat neučila, nezpívala jsem ani jednou na nějakém vystoupení. Občas ale před kamarády něco krátce zanotuju a říkají mi, že zpívám hezky. Ale v divadle a na mikrofon? To bude další premiéra a výzva, ještě větší než to mluvení,“ směje se Dagmar Jandová s tím, že konkrétní písničky budu překvapení až při pořadu samotném.

 

Pokračování článku ZDE.