Euforie ve Spartě, fanoušek chce pro Priskeho doživotní smlouvu. Vzrušující, jsem šťastný, zářil kouč

Euforie ve Spartě, fanoušek chce pro Priskeho doživotní smlouvu. Vzrušující, jsem šťastný, zářil kouč

Skvělé výkony a výsledky Sparty okouzlují fanoušky. Pod letenskou parádou je podepsaný kouč Brian Priske. Po výhře na Slovácku dokonce čelil trenér mistrů dotazu, co říká na to, že pro něj jeden z fanoušků poté, co Sparta vyřadila z Evropské ligy Galatasaray, požadoval na sociálních sítích doživotní smlouvu. „Jsem skutečně šťastný za každou minutu, kterou v klubu jsem. Je to vzrušující práce, kdy mám kolem sebe skvělé lidi,“ neskrýval radost.

Sparta jede na všech frontách na plný plyn. Protáhla si jarní působení v pohárové Evropě poté, co poslala ze hry turecký Galatasaray po výsledku 4:1. Vše podtrhla tříbodovým ziskem (3:1) na Slovácku, kde se Letenským v posledních letech nedařilo. „Velký kredit pro hráče, jsou to skvělé výsledky. Na Slovácku to nikdy není lehké,“ svěřil se kouč do kamer O2 TV po závěrečném hvizdu.

Pro Priskeho nebylo překvapení, že Slovácko v úvodu duelu zlobilo. „Ale zasloužili jsme si vyhrát. Jen bylo třeba, aby podali skvělý výkon všichni naši hráči. Dali jsme i krásné góly,“ byl přesvědčený trenér Sparty. „Máme za sebou velký týden, za něj patří hráčům obrovský kredit. A teď je před námi další,“ konstatoval.

Ukázala se naše mistrovská mentalita, těšilo Birmančeviče. První půle ale nebyla dobrá, přidal Priske

A co říká na přání fanouška, který by pro trenéra chtěl na Letné smlouvu do konce jeho života? „Jsem skutečně šťastný, každou minutu, kterou v klubu jsem. Je to vzrušující práce, mám kolem sebe skvělé lidi. Spolupráce s managmentem je fantastická. Podívejte na lavičku, na hřiště, na fanoušky,“ neskrýval šťastný kouč.

Expert ve studiu O2 TV Jan Rajnoch pak k tomu řekl, že čeká sparťanské vedení pořádná porce práce. „Tomáš Rosický má co dělat. Podepsat Birmančeviče a trenéra Priskeho do konce trenérské kariéry. To bude velký oříšek,“ smál se Rajnoch.