Radiožurnál vás vezme na mezinárodní festival krátkých filmů Pragueshorts. Soutěžte s námi o vstupenky!

26. únor 2024

Od pondělí 26. února do pátku 1. března soutěžíme o 60 vstupenek na festival krátkých filmů Pragueshorts, z toho 40 vstupenek na projekci 1.3. v Praze a 20 voucherů na online část festivalu v KVIFF.TV.

Pragueshorts Film Festival je soutěžní festival krátkých filmů organizovaný týmem MFF Karlovy Vary. 18. ročník proběhne od 28. února do 3. března 2024 v pražských kinech Kino Světozor, Bio Oko, kino Pilotů, Kino Atlas a Kino Aero a 3. - 17. března 2023 na online platformě KVIFF.TV.

Program festivalu tvoří:

  • Mezinárodní soutěž krátkých hraných filmů a 3D animací do 30 minut
  • Národní soutěž krátkých hraných filmů do 30 minut
  • Soutěž Labo – soutěž experimentálních krátkých filmů do 30 minut
  • Nesoutěžní informativní filmové přehlídky, retrospektivy, portréty, pocty a jiné doprovodné akce. Délka jednotlivých filmů v nesoutěžních informativních sekcích nepřekročí délku 30 minut.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 26. února do pátku . března Ranní Radiožurnál a připravte si počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Pragueshorts“. Vzhledem k malému počtu výher to bude každý desátý v pořadí – 10., 20., 30., 40. a 50. soutěžící. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Kompletní pravidla najdete zde.

autoři: Český rozhlas Radiožurnál , agf | zdroj: Prague Shorts Festival
Spustit audio