Velké odhalení u Kokty: Ornella na ostrově bez informací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Velké odhalení u Kokty: Ornella na ostrově bez informací

Josef Kokta zvládá péči o tři děti levou zadní
Josef Kokta zvládá péči o tři děti levou zadní (Instagram)

Není žádným tajemstvím, že influencerky Agátu Hanychovou (38) a Ornellu Koktovou (31) nepojí jen práce, ale i přátelské vztahy. Agáta proto přislíbila, že sem tam vypomůže s péčí o děti v době Ornellina působení v Survivoru. A to by to nebyla ona, aby návštěvu u Pepy Kokty (66) rovnou něčím neokořenila. 

Nejenže přinesla polévku, svíčkovou a koláč, ale rovnou Pepu zapojila i do živého vysílání. Při něm se ukázalo, že Kokta je charakter. Nezalekl se totiž ani méně komfortních otázek a v odpovědi veřejně přiznal, že rodinný rozpočet táhne Ornella sama. 

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video se připravuje ...

„Je tady spousty volných pozemků, ale jde o to, na to mít. Není to o mně, ale o Ornelle, kolik vydělá peněz, aby mohla něco takového mít. Já už jsem v podstatě její pomocník, poradce a rádce, ale já osobně nevydělávám žádné peníze,“ překvapil upřímností Pepa na dotaz, zda s manželkou a dětmi plánuje pořízení vlastního bydlení. 

„Samozřejmě bychom svoje bydlení chtěli. Tam jde o děti a Ornellu, ta je mladá a děti, aby měly kde bydlet. I když v současné ekonomické situaci je možná nájem lepší než splácet hypotéku. Takhle to vidím momentálně já,“ dodal ještě. 

Ačkoli Kokta patřil k vlivným mužům Česka, krátce po seznámení s Ornellou přišel takřka ze dne na den téměř o miliardu korun v důsledku úpadku banky. 

Co uvidíte ve Štikách? Člena rodiny chtějí vystěhovat! Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
pampeliska515
27. 2. 2024 • 14:21

Ornellu mám ráda, je v pohodě ženská, žádná výstřednost, na nic si nehraje, fajn máma, Pepu evidentně upřímně miluje. I když to nechápu, on se k ní nehodí, alespoň ne fyzicky. Ale jestli si sedí povahově, tak je to super a není co řešit. Pepo, snad víš, jaký poklad v ní máš, pečuje o svoji rodinu a hyckej je, vyhrál jsi loterii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.