Willie Tanner ze seriálu Alf snímkem pohrdal. Vadilo mu, že dělá vedlejší roli loutce

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Alf
Zdroj: Profimedia

Seriál Alf vznikl v roce 1986. Vysloužil si celkem čtyři série a jeho natáčení skončilo v roce 1990. Přesto je ale chlupatý mimozemšťan z rodinné komedie známý dodnes. Co ale po letech dělají herci a kdo se vlastně v kostýmu Alfa ukrýval?

Roli Alfa si zahrál Mihaly Michu Meszaros. To ale pouze v 11 epizodách. Tvůrci pořadu se rozhodli, že lepší bude zabírat pouze horní polovinu mimozemšťanova těla. A v tom případě si vystačili pouze s loutkou, píše Alf TV.

Maďarského herce nicméně i tak seriál pouhými několika epizodami proslavil. Meszaros měřil pouhých 84 centimetrů, do kostýmu se tak skvěle hodil. Po skončení seriálu se věnoval cirkusovému vystupování. Zemřel v roce 2016.

Lynn Tanner

Americká herečka Andrea Elson je dnes ve svých 54 letech v důchodu. Po zrušení legendárního seriálu si zahrála ještě několik menších rolí, herectví jí ale nevynášelo. Rozhodla se tak otevřít si studio jógy. Tomu se věnuje okrajově i dnes.

Kate Tanner

Matku malé Lynn si v seriálu zahrála Anne Schedeen. Té je dnes 75 let. Díky Alfovi si herečka získala velkou pozornost a nabídky se jí později jen hrnuly. Zahrála si hned v několika velkých snímcích, naposledy se ale objevila v seriálu Soudkyně Amy z roku 1999. Později se začala věnovat neziskovým organizacím a pomoci chudým.

Brian Tanner

Benji Gregory si po skončení seriálu zahrál ještě v několika snímcích. Patří k nim například Jumping Jack Flash, Never Forget, Lady Against the Odds a Byl jednou jeden les. V roce 2003 se nicméně přidal k americkému námořnictvu. V roce 2006 se oženil a od té doby si své soukromí střeží.

Willie Tanner

Max Wright si v seriálu zahrál roli tatínka od rodiny. Jednalo se sice o jeho největší roli vůbec, kvůli technické náročnosti snímku jí ale pohrdal, uvádí Refresher. Vadilo mu také, že hrál vedlejší roli, zatímco tu hlavní hrála podle jeho slov „jen jakási figurína“.

Wright si později zahrál ještě v několika filmech a seriálech. V roce 1995 byl herci diagnostikován lymfom. Léčba sice byla úspěšná, na obrazovky už se ale nikdy nevrátil a odpočíval v důchodu. Zemřel v roce 2019.

Zdroj: Refresher, ČSFD, iRozhlas, Eurozprávy, Novinky, Alf TV

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články