Honor na MWC 2024 v Barceloně ukázal novinky s AI

Reklama

S velkým důrazem na AI se představil Honor na MWC. Kromě oficiálního uvedení telefonu Magic6 Pro tu máme MagicBook Pro 16.

Honor Magic6 Pro v černé nebo zelené barvě představuje funkcemi nabitý telefon s MagicOS 8.0. Ten nabízí pohodlné ovládací prvky v Androidu, což se odehrává na 6,8palcovém displeji. AI prvky využívá třeba aplikace na focení. U novinky se fotí 180Mpx teleobjektivem (f/2,6, OIS) s 2,5násobným optickým zoomem a až 100násobným digitálním zoomem. Další na focení je 50Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát (f.2.0, EIS) a 50Mpx hlavním fotoaparátem s proměnlivou clonou (f/1.4 a f/2.0, OIS). Telefon vyjde na akčních 25 990 Kč při využití slevového kódu.

Řítíme se do éry AI, a proto se společnost HONOR zavázala přinášet i nadále inovace zaměřené na člověka, které přinášejí otevřené a bezproblémové zážitky a řeší přání i podněty ke zlepšení od našich zákazníků,řekl George Zhao, generální ředitel společnosti HONOR Device Co., Ltd. „Jsme rádi, že můžeme oznámit celosvětové uvedení nových chytrých telefonů HONOR a počítačů s umělou inteligencí, které díky špičkovým schopnostem umělé inteligence skutečně přinášejí revoluci v uživatelském zážitku a zároveň překonávají hranice v interakci mezi člověkem a zařízením.

Notebook Honor MagicBook Pro 16 s AI podporuje spolupráci napříč operačními systémy. Další novinka tablet Honor Pad 9 dostal 12,1palcovým 2,5K displejem s s obnovovací frekvencí 120 Hz i audio systémem s osmi reproduktory. Cenovka je 8 990 Kč.

Reklama