Zavřít reklamu

Pokud jste si oblíbili experimentální balíček Good Lock s rozšířeními rozhraní One UI o další možnosti, bude se vám novinka Samsungu opravdu líbit. Prostřednictvím záložky Terrace se totiž zlepšuje komunikace a interakce. 

Chcete-li si více přizpůsobit rozhraní, zamykací obrazovku, navigační lištu a další možnosti vašeho Samsung telefonu, je k tomu Good Lock naprosto ideální. Ten dosud nabízel dvě záložky s aplikacemi/rozšířeními podle jejich zaměření, kdy šlo o Make Up a Life Up. Nyní přibývá záložka třetí, která se jmenuje Terrace a je řazena hned jako první. 

Je to vlastně taková vaše domovská stránka, která vám umožní sledovat důležitá oznámená a aktualizace funkcí v jednotlivých aplikacích. Konkrétně obsahuje následující: 

  • Oznámení – uživatelé mohou kontrolovat nejnovější zprávy a aktualizace týkající se aplikací a funkcí Good Locku. 
  • Tipy – zde se můžete dozvědět více o tom, jak efektivně používat aplikace a funkce Good Lock, a také najít odpovědi na své běžné otázky. 
  • Postup – tady můžete sledovat vývoj a stav nadcházejících funkcí Good Locku, jejichž vydání se plánuje v budoucnu. 
  • Hlasování – všichni uživatelé se mohou účastnit průzkumů, které vyžadují zpětnou vazbu a názory na stávající nebo budoucí funkce balíčku Good Lock. 

Samsung uvádí, že Terrace je navržen i tak, aby udržoval užší komunikaci s uživateli a zaváděl nové a vzrušující funkce. Společnost navíc slibuje, že zde bude aktivně vyhledávat a uvádět relevantní a přínosné příspěvky. Aktualizace aplikace se zavádí postupně, zatím je k dispozici v Indii. 

Dnes nejčtenější

.